Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szinte állandósult szorongássa...

Szinte állandósult szorongással mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Vannak fellélegzések, amikor megszűnik, de aztán újra visszatér és csak húz le.

2024. febr. 8. 18:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

15 meg 17-es meg a többi válaszoló, aki ugyanaz, kérlek ne irogass ide, abszolút nem kompetensek a váaszaid, teljesen máshol jársz... bakker

Kérdező: én is hasoonlóképpen vagyok, nálam pár éve tart, mióta meghalt egy családtagom. Azóta előjön nálam is ez a fajta szorongás. Mi a megoldás. Még én sem tudom, de most már én is keresem rá a jó megoldást, mert hosszútávon így nem lehet élni. Nálam egy trauma váltotta ki. Azelőtt nem volt ez. Kérdező, néha történnek rossz dolgok, de ha csak azokra összpontosítasz, akkor örökké szorongani fogsz. Jó dolgokra kell gondolni, mindenből a jót kell kiemelni. Ezt könnyen írom, picit magamnak is írom. Mert nekem sem megy.

2024. febr. 11. 11:48
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igen rajtad, érződik, hogy tudod, miről beszélek. Próbálom én is más dolgokra való koncentrálással tompítani.

Részvétem a családtagod miatt.

2024. febr. 11. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!