Lehet hogy 10 éve nem sikerült feldolgoznom a gyászt?
Ha az életemben történik valami rossz..pl: összeveszek anyával,majd ebből kifolyólag bűntudatom lesz majd sírok..vagy pl. a párommal összeveszünk,mindig eszembe jut a 10 éve eltávozott édesapám.
Olyan gondolataim vannak,hogy engem mindenki elhagy.Ilyenkor olyan érzés minthogyha tegnap halt volna meg.Holott nem is azért kezdtem sírni mert hiányzik apukám,hanem teljesen más miatt.Miért tépem fel a sebeimet? Ez normális hogyha valami rossz történik velem, melyhez köze van egy szerettemnek,elkezdek sírni,és mindig ez a vége hogy.Hogy átélem ujra meg újra azt a fájdalmat amit akkor éltem át s közben rá gondolok.
Amikor az emberek szomorúak vagy dühösek sokszor van, hogy eszükbe jutnak helyzetek a múltból, amik hasonló érzéseket váltottak ki belőlük. Amiről írsz szerintem nem ritka jelenség, velem is volt már ilyen.
Ne keresd magadban a hibát, rendben van, hogy még mindig szomorú vagy egy családtagod elvesztése miatt. Ez a fájdalom teljesen nem múlik el, de egyszer könnyebb lesz.
Fogadd el azt, ami történt és tudatosítsd magadban, hogy nem tehetsz ellene semmit, nem tudod őt visszahozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!