Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen mentális zavara lehet...

Milyen mentális zavara lehet egy ilyen embernek?

Figyelt kérdés

Ritkán írok ide, de ez most nagyon felkeltette az érdeklődésemet.

Épp az egyik Budapesti plázában sétáltam és megállított egy alapvetően jól szituált, idősebb nő. Kérdés nélkül belekezdett a mondanójába, hogy mi a fogalkozása - pszichológus - és gyerekeknek segít, de egészségügyi problémái vannak, etc. Na innentől kezdve olyan elképesztő részletességgel mesélt, hogy csak pislogtam: egy lélegzetvétellel elmondta, hogy milyen kórházban kezelték, milyenek voltak a nővérek, mit mondott az orvos. Többnyire elköszönök és ott hagyom a fenébe az ilyet, de ez annyira érdekelt - már nem a nő vagy a története - hanem a viselkedése, hogy direkt végighallgattam.

Nyilván nem azzal kezdte, hogy pénzt kér, hanem felvezette a sztorit, de olyan részletekbe menően beszélt, hogy alig lehetett megállítani és az istenért nem mondta volna el a lényeget, már a párkapcsolatát is megemlítette. Gondolom azt akarta elérni, hogy megsajnáljam. Végül csak rákérdeztem, hogy mit szeretne tőlem? És megint elkezdte az egészet körbebeszélni, hogy mit mondtak neki a bankban, mit mondott az orvos, nem árulta el a lényeget. Utána persze mikor megmondtam, hogy szervezzen gyűjtést, írja ki a közösségi oldalára, hogy milyen egészségügyi problémára kér gyűjtést, azt már meg sem hallotta.

Szerintetek tényleg beteg lehetett (mármint mentálisan biztosan), vagy csak kitalálta a sztorit, hogy valaki adjon neki pénzt?

2024. febr. 6. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt velem is egy pár hónapja!

Ugyanígy plázában, kb jól szitualt és idősebb nő volt és azt mondta, hogy pszichológus es h asszem gyerekekkel foglalkozik. És nekem is így, lélegzetvetel nélkül sorolta sorolta a dolgait, leginkább az egészségügyi bajait, műtét, orvos mit mondott, néztem nagyokat én is.. Elég maradandó élményt okozott....

2024. febr. 6. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Megint első vagyok.

Látom, te is írod h gyerekekkel foglalkozik. Ez szerintem telibe ugyanaz a nő lesz!

Nekem még pólója ujját is felhúzta hogy nézzem meg a bőrbetegségét, meg mondta hogy a vállán még durvább, de nem vetkőzik itt le..

Meg, hogy a méhében mit találtak és műtöttek ki..

Ahhh, belegondolni is rossz annyira fura vibeja volt a nőnek.

2024. febr. 6. 22:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is felhúzta a pólóját, merthogy megégett a keze vagy mi.

Ha téged pár hónapja állított meg, akkor mentálisan nagyon rottyon lehet szerencsétlen.

2024. febr. 7. 00:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy téged is a Mammutban állított meg?
2024. febr. 7. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Engem westendben.

Nahh,akkor ez tényleg ő lesz..

2024. febr. 7. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!