Úgy érzem, hogy kiújult a rákom… hogy lehet ép
ésszel kibírni?
Figyelt kérdés
Megint fogytam, iszonyatosan fáradékony vagyok és még egy sor tünet arra utal, hogy visszajött…
Van 2 kisfiam, akik miatt nem adhatom fel a harcot, pedig most nagyon nem érzem úgy, hogy másodjára képes lennék legyőzni ezt a s**rt. 😞
Az a legijesztőbb az egészben, hogy már nem félek a haláltól.
Kellene, ugye? 😕
2024. febr. 5. 01:46
1/7 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Együttérzek veled. Sok erőt.
2024. febr. 5. 02:25
2/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező, ne ess kétségbe, e tünetekből egyáltalán nem biztos, hogy visszatért a betegség. Értem ha mielőtt először diagnosztizálták is fáradékonyságot éreztél, de e tünetek mástól is lehetnek.
2024. febr. 5. 04:26
3/7 anonim válasza:
Nem kell félni a haláltól, de ne is gondolkodj hülyeségeken... Egyenlőre nem lehet tudni hogy valóban így van-e vagy sem, de már azzal bajt okozol magadnak ha ezen így rágódsz.
2024. febr. 5. 05:58
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. eddig pozitív voltam a kontrollok után, most ez valamiért más. 😕 Életmódot szerettem volna váltani: egészséges táplálkozás, sport; de a lustaság győzött, meg a buta kifogások. És valószínűleg van egy kis szülés utáni depresszióm is. Pont így volt először is.. 1 éves volt a nagyobbik fiam amikor kiderült, hogy rákos vagyok és akkor már hónapok óta szenvedtem. Remélem tényleg tévedek.
2024. febr. 5. 06:54
5/7 anonim válasza:
Mik voltak akkor a konkrét tünetek és milyen dagantod volt!?
2024. febr. 5. 21:24
6/7 A kérdező kommentje:
Hodgkin limfóma a szívemnél.
Hirtelen fogyás, köhögés, fáradtság egész nap, még ha nem csinálok semmit akkor is… mindenem viszket, most is elkezdődött, főleg a lábaim.
Éjszakai izzadás is előfordult.
Ezt az onkológus azzal magyarázta, hogy biztos a hormonok miatt izzadok jobban, de ez nem igaz sajnos. Csak éjszaka leszek csurom vizes. 😕
Majd kiderül a következő kontrollon 3 hét múlva, addig próbálok pozitív maradni.
Most még 3 havonta vannak kontrollok, olyan nagyon nem lehet durva a helyzet.
2024. febr. 5. 23:14
7/7 anonim válasza:
Kitartást neked!Nem biztos, hogy kiújult, próbálj megnyugodni. De még ha tényleg kiújult is, ne add fel! A legtöbb limfóma jól reagál a kezelésre, több ismerôsöm is volt már, akit kezeltek vele, volt akinél ki is újult, de újra kezelték, és meggyógyult.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!