Ha xanaxot.. frontint szedsz - nem leszel feszült ideges másnap ?
Nekem az volt a tapasztalatom.
Főleg ha több este vettem be egymás után.
Ez nincs betiltva külföldön ?
Kaptam én is régebben, de kipróbáltam és ilyen hatása volt rám.
Ritkán szedek valamit de ez nem volt jó
Persze nem egyformán hát ránk.
2024. febr. 2. 15:15
6/13 anonim válasza:
Nem, nincs betiltva sehol. Andaxin és a barbiturátok voltak,amiknek megszüntetták a forgalmazását.
A Xanax és társai egyes esetekben paradox reakciót váltanak ki, azaz nem lenyugszol tőle, hanem agitáltabb leszel, de ez nem túl gyakori.
2024. febr. 2. 15:24
7/13 anonim válasza:
Köszönöm, de ezek nem ártanak hosszú távon?
Nekem nehéz időszakom volt és akkor kaptam.
Néha úgy voltam vele inkább bevettem, mint kibukjak idegileg
2024. febr. 2. 15:41
8/13 anonim válasza:
De, sajnos minden benzodiazepin függőséget okoz hosszabb távon és egyre több kell belőle, hogy érezd a hatását. Utána meg szenvedés leállni vele.
2024. febr. 2. 15:49
9/13 anonim válasza:
Nagyon durva függőseget okoz, meg amúgy idegmereg is.
Akkor már inkább az évezredes hagyományú alkohol...
2024. febr. 2. 18:05
10/13 A kérdező kommentje:
Elnézést, nagyon homályosan tettem fel a kérdést. A helyzet az, hogy néha annyira elkap a szorongás, hogy teljesen befeszülnek az izmaim. A házidokim azt mondta, hogy egy fél Xanaxot időnként ő is engedélyez magának. Nos, a kérdésem majdnem este 8-kor született, és arra lettem volna kíváncsi, hogy este 11-ig érdemes-e még bevenni, vagy többet ártok vele, mint használok. Éjszaka nem jár valami nem kívánt mellékhatással a Xanax?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!