GYŰLÖLÖM a legjobb barátnőmet, mit csináljak???
Keress más barátokat is, szerintem nagyon függsz tőle és kvázi féltékeny vagy a barátjára. Ez megesik, fel kell ismerni és aszerint kezelni. Valszeg nem utálod, csak kétségbe vagy esve mert már nem veled tölti minden szabadidejét. Ha viszont leuralod, csak el fog tőled távolodni. Nem a tulajdonod, nem kötelessége rendszeresen foglalkozni veled, ha nem akar. A két heti találkozás szerintem még gyakorinak is mondható, legalábbis ha beszélgettek közben.
Egyébként nem kötelező fenntartani a barátságokat, ha tényleg nem viseled el akkor szakítsd meg a kapcsolatot.
Igen, egyet értek
Osztom a #3-as véleményét…
Nem tudok ilyen mély barátságot kialakítani mással, mint amilyen vele volt..Össze voltunk nőve, mindent de mindent megosztottunk egymással, semmit nem szégyelltünk a másik előtt..Nem is olyan mintha testvérek lettünk volna, mert még annál is szorosabb volt...
Aztán külön suli jött, neki most ez a csávó... És talált magának másokat, ő ugyanilyen jól tudja magát érezni más, több emberrel is...
Én nem, erre képtelen vagyok.Nekem csak az kell, nekem az az igazi, ha tudom, hogy van egy ember akinek én vagyok a legfontosabb és akivel mindig számíthatunk egymásra..
Próbálkoztam, mert megőrülök a magánytól, de csak felületes barátságokat, -sőt az talán nem is, inkább haverság - tudok kialakítani...
Ha baratnodnek tekintesz es o meg leszar akkor ra fog menni a mentalis egeszseged.
Inkabb legyel egyedul maganyos mint azutan vagyj h kivancsi legyen rad. Azgan majd szakit es visszakuszik hozzad te meg boldogan fogadod? Ne mar! Miatta vagy ilyen nyomorultul
8-as:
20. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!