Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek , ha nem tudom,...

Mit tegyek , ha nem tudom, hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megrekedtem az életemben.

18 évesen költöztem el otthonról és mindig is pontosan tudtam, hogy mit akarok. Kristálytiszta cél volt mindig előttem, amit el is értem, viszont most egy ideje teljesen megrekedtem.

32 éves vagyok, van egy fiam, az apukájával együtt vagyunk, sajnos munka miatt nem élünk együtt de a lehető legtöbb időt együtt töltjük. Van egy saját hitel nélküli házam, egy diplomám és beszélek nyelveket.

Viszont el vagyok veszve. Nem tudom mit is akarok. Borzasztó az érzés, már sírni tudnék. Én aki mindig is tudta mit akar és azért fejjel képes volt átmenni a falon, hogy megszerezze, nem tudom mihez kezdjek.

Kéne pénz, mert nem állok jól anyagialg, de nem tudom mihez kezdjek, nagyon nehéz a gyerek miatt, hogy nincs segítségem. ( munkát találni )

Mit tegyek , hogy újra megtaláljam önmagam és azt ami motivál? ( ha ez sikerülni a munkakeresés és hasonlók válnának kisebb problémává. )

#motiváció #nem találom önmagam
jan. 28. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad, hogy mennyi idős a fiad. Arra kell koncentrálnod első sorban, hogy munkát találj, másrészt érdemes lenne a pároddal is átbeszélni, hogy ez jól van-e így, ha együtt vagytok, akkor ő nem segít be anyagilag? Diplomás ember vagy, ami már egy jó pont, ha a fiad bölcsis már például, akkor el tudsz menni részmunkaidőben dolgozni, aztán ha nagyobb lesz, teljes állásban. Szánd el magad hogy minden nap elküldesz nem tudom, 20 önéletrajzot, és annyi interjúra menj el, amennyire tudsz.

Van egy házad, egy gyereked, párod, és mégis azt írod, sírni tudnál. Csak jelzem, vannak olyanok, akik diplomával és párral meg kisgyerekkel borzalmas hiteleket törlesztenek, napról napra élnek és nem találják a kiutat, szóval a te helyzeted szerintem eggyel jobb.

febr. 2. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Tényleg fontos lenne tudni, hogy hány éves a gyerek. Miért nem dolgozol?
febr. 2. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem első körben az önbizalmadat és az önbecsülésedet kellene visszaépíteni. Tanácsom erre: kicsi célok, kicsi sikerek. Tűzz ki akármilyen feladatot és csináld meg. Akár van hozzá kedved, akár nincs. Akár jól sikerül, akár nem. Tedd egyik dolgot a másik után, légy elfoglalt és ne gondold túl a dolgokat. Hibázz ha kell, aztán hozd rendbe, mert akkor fog visszajönni az önbizalmad, ha elhiszed magadról, hogy képes vagy helyt állni akármilyen helyzetben.
febr. 2. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!