Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítesz megfejteni hogy...

Segítesz megfejteni hogy milyen ez az ember?

Figyelt kérdés

Rokon, néhány éve adott valamit, különböző okokból ezzel a valamivel nem tudtam foglalkozni, és így elhanyagolt fizikailag is. Ez tulajdonilag az enyém.

Ő most frusztrált lett ettől, és lehord mindenfélének. Valamint az is bosszantja hogy ezt az ajándékot adhatta volna másnak is. Ezt hozzám is vágta, hogy ő most nagyon dühös ezért.

Azt is hangoztatja, hogy ő mennyire segít! Pedig nem is segít, mert jelenleg nem javasolt semmilyen segítséget. Viszont napi szinten jön zargatni ezzel, hogy ő milyen jó, én meg milyen rossz vagyok, miközben ő segítene.

Oké, de miben?

Szerintem ő mérgező. Ti mit gondoltok?

2024. jan. 26. 10:33
 1/9 A kérdező kommentje:

Ő ezen a témán pörög, hogy néhány éve adott valamit.

Közben szembesítettem a rokonságon belül aktuálisan jelenlévő problémáról, ahol jól jönne ha segítene, (ha már ennyire ez fontos neki), de az egészből semmit nem képes felfogni. Semmit. Egyik részt sem.

2024. jan. 26. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Pszichopata
2024. jan. 26. 10:52
 3/9 anonim válasza:
64%

szerintem meg te vagy a hálátlan és neki van igaza. Valószínűleg abban a reményben adta neked azt a valamit, hogy megbecsülöd, de ezek szerint túl sokat képzelsz magadról.

Szerintem meg te vagy a mérgező, ha azt gondolod nincs joga kiakadni.

2024. jan. 26. 10:55
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Es ki kérte hogy segitsen?
2024. jan. 26. 10:59
 5/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Szerintem vannak itt olyan hiányzó részletek, amit elhallgatsz, így nem lehet átlátni jól a helyzetet.
2024. jan. 26. 11:51
 6/9 A kérdező kommentje:

3#

Nem vagyok hálátlan.

Továbbá nincs értelme bántásért hálásnak lenni. Mert amit most művel az bántás.

2024. jan. 26. 13:13
 7/9 A kérdező kommentje:
3# hol írtam olyat hogy sokat képzelek magamról??
2024. jan. 26. 13:14
 8/9 A kérdező kommentje:

2#

Nekem is ez a véleményem. Az érzéseimet is felkavarja.

Viszont nem tudom megfogalmazni hogy miért pszicho. Segítetek benne? (Biztos azért mert benne vagyok a helyzetben.)

2024. jan. 26. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Olyan mint a Lesz ez még így se című filmben Jack Nicholson karaktere? Segít aztán meg követelozik? A legrosszabb emberfajta
2024. jan. 26. 13:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!