Nagyon durván üldözési mániám van, emellett paranoiás vagyok, pánikbeteg. Mit tegyek?
Teljesen meg vagyok őrülve saját magamtól. Éjszaka nem merek aludni, folyamatosan az ablakomat nézem, hogy nem figyel-e valaki, folyamatosan azt képzelem, hogy itt van valaki a házban, mert olyan hangokat szoktam hallani. A telefonom kameráját folyton takarom, azt is tervezem, hogy elől hátul leragasztom, ha esetleg egy profi hacker bejutna a telefonomba akkor ne tudjon figyelni a kamerán keresztül. Attól is tartok, hogy valaki hallgatózik a telefonomon keresztül. WC-re csak itthon merek menni, munkában egész nap nem megyek, ha kell, ha nem, mert félek, hogy valahol van elrejtve kamera és felvesznek, figyelnek. Ha valaki rámnéz az utcán, egyből elkezdek szorongani, hogy biztos tud valamit rólam.
Kérlek, segítsetek! Teljesen ki vagyok már készülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!