Az egész életem egy röhej, megőrülök, nem bírom ezt. Van bárki akire lehetne számítani?
Semmi sem sikerül, semmit sem tudok véghez vinni, semmihez sincs erőm. Alig van barátom, nem bírok kapcsolatokat kialakitani és nem is akar tőlem senki semmit. Utalok mindent, minden cselekvés fáj, mindig várni kell, mindenre hogy menjen az élet, a percek. Meg akarok halni, de félek a fajdalomtol. Attól is félek mi van ha 10 év múlva jó lesz ah életem, de addigra rákos leszek a sok mostani felgyülemlő szar miatt.. Akkor pedig késő lesz. Akkor bekövetkezik a hőn vágyott halál, de akkor már nem fogok akarni elmenni..de ez olyan messze van, és ez kiszámíthatatlan..
Úgy érzem nem tamaszkodhatok senkire, csak magamra, de én gyenge vagyok, hiába..
Kérlek akárki írjon vagy bármi, nem bírom ezt egyedül.
Pár dolog, amiket javasolni tudok:
relaxációs technikák rendszeres gyakorlása, hogy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb legyél
mozgás, séta, szellőztesd ki időnként a fejed, tereld el a figyelmed a problémáidról, ne azokon rágódj
Kis napi célokat tűzz ki magad elé, és tartsd fontosnak, ha sikerült azokat megvalósítanod
keress hasznos elfoglaltságot, ami leköt, gondold át, mi az, ami korábban érdekelt, mit csináltál szívesen, mi töltött el örömmel
keress az iskolában vagy "magad körül" kortársat vagy olyan segítő személyt, akiben megbízol és akivel tudsz beszélgetni
helyezz hangsúlyt az önismeretre, önfejlesztésre, pszichológiai kulturálódásra. nézz utána például a "maladaptív sémák" témakörének.
próbálj minél több dolog iránt érdeklődni, legyél érdeklődő, aktív figyelmes mások irányába.
Remélem, tudtam ezzel a néhány felvetéssel segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!