Mit csináljak, ha depressziós vagyok?
Figyelt kérdés
Nem igazán érdekel semmi, nem tudok örülni semminek, semmilyen hobbi vagy tevékenység, nem is érdekel. Nem akarok így érezni, mégis így érzek, és ez nagyon rossz. De már sokszor olyan érzés is van bennem, hogy élni sincs kedvem.jan. 16. 22:21
1/6 anonim válasza:
Aztán keress egy jó pszichológust és járj el hozzá rendszeresen.
2/6 anonim válasza:
Legyél sokat a szabadban, mozogj, sportolj!
3/6 anonim válasza:
Mi az ami miatt kilátástalannak látod az életedet ?
Ha szeretnél valakivel beszélgetni én szívesen beszélek veled.
4/6 A kérdező kommentje:
Soha semmi nem sikerült az életemben.
jan. 16. 22:44
5/6 anonim válasza:
Ezt csak te látod így. Plusz nem kell mindennek sikerülni, nem kell, hogy minden tökéletes legyen.
Hidd el nekem amit most problémának érzel az a valóságban jóval kisebb mint ahogyan azt te megéled.
Nem tudsz mindent irányítani és nem is kell.
Meg kell tanulnod elengedni olyan dolgokat amik nem mennek és tudj másoknak nemet mondani.
6/6 anonim válasza:
Mi az elsődleges az életedben ami szeretnéd, hogy sikerüljön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!