Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Emberek akik gyógyszerekkel...

Emberek akik gyógyszerekkel élnek, hogyan fogadtátok el?

Figyelt kérdés

Első sorban azokra gondolok akiknek mentális problémákra kell a gyógyszer.

Én szorongásra és depresszíóra szedek, de időről időre mindig megpróbálom lerakni. Most is egy ilyen fázisba vagyok, egy hónapja nem szedtem semmit. Viszont így szenvedek és mindig rájövök, hogy nem tudok így teljes életet élni. Nem tudok ellazulni és iszonyú boldogtalan vagyok. A folyamatos szorongás miatt furán is viselkedek. Valószínűleg megint elkezdem majd újra... Csak közben elkezdtem egészséges életmódot élni és ezzel a nézettel meg annyira nem fér össze a gyógyszerszedés. Pláne évekig. Egyszerűen annyi negatív visszhangja van az egésznek meg amúgy sem tudom elfogadni. Annyi mindennel próbálkozom, de semmi nem tudja helyettesíteni a gyógyszert. Csak az segít. Van ebből egyáltalán kiút?

jan. 16. 21:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
7-es valahol veled értek egyet talán a legjobban. Hogy az okot kell megtalálni. De addig viszont nagyon nagy mankó a gyógyszer. Úgynézki most járok a legközelebb ahhoz, hogy meglegyen az ok.
jan. 23. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!