Emberek akik gyógyszerekkel élnek, hogyan fogadtátok el?
Első sorban azokra gondolok akiknek mentális problémákra kell a gyógyszer.
Én szorongásra és depresszíóra szedek, de időről időre mindig megpróbálom lerakni. Most is egy ilyen fázisba vagyok, egy hónapja nem szedtem semmit. Viszont így szenvedek és mindig rájövök, hogy nem tudok így teljes életet élni. Nem tudok ellazulni és iszonyú boldogtalan vagyok. A folyamatos szorongás miatt furán is viselkedek. Valószínűleg megint elkezdem majd újra... Csak közben elkezdtem egészséges életmódot élni és ezzel a nézettel meg annyira nem fér össze a gyógyszerszedés. Pláne évekig. Egyszerűen annyi negatív visszhangja van az egésznek meg amúgy sem tudom elfogadni. Annyi mindennel próbálkozom, de semmi nem tudja helyettesíteni a gyógyszert. Csak az segít. Van ebből egyáltalán kiút?
Nem volt más választásom... Pedig vannak eléggé 'kellemetlen' mellékhatások, mint pl. ez:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
(hozzáteszem már közel 4 és fél éve dolgozok "home office"-ban)
És ez csak 1 mellékhatás, van még más is (pl. szinte teljes impotencia, stb-stb), DE ha nem szedném a gyógyszereket, SOKKAL rosszabb lenne, ezt már nem egyszer tapasztaltam... Szóval nem nagyon van (más) választásom...
Mondjuk én könnyen elfogadtam ezt a szitut, nem érzem magam ezzel kevesebbnek, már csak azért sem, mert a betegségeimről nem tehetek (ez szinte az egész genetika)... Mióta dolgozok, azóta meg pláne nem érzem magam kevesebbnek...
Amúgy 20 éve szedem már a gyógyszereket (kisebb-nagyobb szünetekkel, de az egy idő után mindig maga volt a POKOL), 40 éves múltam... Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez már egészen az életem végéig nem fog változni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!