Ez gázlángolás? Vagy milyen pszichológiai tünet? Mi a háttere?
-segítséget kérek valakitől, pontosabban véleményt egy szociális-együttélési helyzettel kapcsolatban és emberi tulajdonságokkal és működéssel kapcsolatban, amit nem értek, nem tudom jól csinálok e valit vagy nem (kicsit autisztikus vagyok)
-a másik megmondja a véleményét, de NEM azzal kapcsolatosan, amivel kapcsolatban kérdeztem, kiemeli egy gyengeségemet, dobálózik nagy élettanulságokkal, plusz kioktat ezerrel, meg lekezel, hogy én egyáltalán segítségre szorulok valamiben, beleköt mindenbe a kérdésemen kívül, a kérdéssel nem foglalkozik, mélyebben nem vizsgálja meg, mert állítása szerint ő nem akar azzal foglalkozni amit kérdeztem mert érzékenyen érinti és elfogult (de minden mással persze foglalkozik)
-erre én kiakadok
-erre megkapom tőle, hogy akkor hagyjuk is, mert látja hogy máris rosszul esett valami (mert nekem semmit nem lehet mondani...)
Most valaki kérem magyarázza el ezt nekem, mert agyf@$zt kapok...🙏🙏🙏
Mi ez? Gázlángolás? Kivetítés? Félreértés?
Mit kell csinálni, hogy működjön az emberi kommunikáció??!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!