Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik velem? 2,5 hónapja...

Mi történik velem? 2,5 hónapja járok pszichológushoz, kiderült komoly gyerekkori traumak. 3 napja csak fekszek, alszok, sírok. Utalom magam. Mi ez?

Figyelt kérdés
Szerdán voltam utoljára es azóta van ez.. annyira tudom magam összeszedni, hogy gyereket iskolába viszem, kaját rendelek neki es tisztán jár. Tehat ellátom de ennyi. Mindig fekszem es elalszom vagy sírok. Nem tudom mi ez a szörnyű gyengeseg. Legközelebb szerdán megyek, de ezt a szégyent addig túlélni.....mi történik velem? 😭😭
jan. 13. 13:03
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Remélem nem hagy el. Mert még bénán beszélek.

De ennyit jelentett pár kedves szó. Felkeltem, elmosogattam, kitakarítottam a wc-t. Mérhetetlen elfáradtam, de megcsinltam!

Nem irna valaki minden nap egy bátorító szót?

jan. 13. 16:47
 22/26 anonim ***** válasza:
Írunk holnap is valamit. Az is lehet hogy betegség bujkál benned. Ügyes vagy hogy megcsináltad.
jan. 13. 17:25
 23/26 anonim ***** válasza:
Tényleg lehet betegség. Most akár mentális, mint depresszió, de akár hormonális oka is lehet.
jan. 13. 21:06
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Sajnos ez a szerdai beszélgetés óta van. Majdnem összeestem az ajtaja előtt, amikor eljöttem. Szerencsére nem latta. Megfürödtem. Tegnap az se ment shame😭
jan. 13. 21:06
 25/26 anonim ***** válasza:
Na az jó, már kezdesz helyrejönni :)
jan. 13. 22:31
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

Pszichológia eleve áltudomány, a pszichológus csak behálóz és a pénzedre hajt.

Neked pszichiátriai problémád van, pszichiáter tudna talán segíteni.

jan. 14. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!