Mi történik velem? 2,5 hónapja járok pszichológushoz, kiderült komoly gyerekkori traumak. 3 napja csak fekszek, alszok, sírok. Utalom magam. Mi ez?
Sajnos nincs. Anyám tudja, hogy nem vagyok jól, de egy tányér levessel sem segít. Mondjuk nem csodálkozom, egyik szereplője a történetnek, de a kapcsolat tartva van az unokák miatt. Annyi volt a multor megszólt, hogy nem főzök.
Jelzem van enni, rendelek, senki nem éhezik. Ennyire futja Van nagyobb fiam, de nem akarom a sportot es a zenét elvenni tőle, mert vergődök. Neki azt mondtam influenza.
Minden nap este 9-kor jár haza. Edzésnek 8kor van vége. Reggel 5:20 kor ébred. 17 éves. Es még tanul éjszaka. Sport az élete. Ezért nincs itthon.
Lehet kellene kérnem, de nem vitt rá a lélek.lehet ezt is elszúrom
Köszönöm szépen a kedves szavakat! A lelki baj a mi családunkban a lelki baj az csak úri kényessegnek volt tekintve,sajnos ez belém ivódott. A gyerekeimnek nem ezt adom már át szerencsére, de magamtól nem tudom es sztem soha nem fogom tudni elfogadni már.
Szóval egy kórház miatti háztartás elmaradasnak van létjogosultsága. Lelki miatt nem ( rám nézve)
Másik a folyamatos félelem, hogy elhagy a pszichológus, mert bena vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!