Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik velem? 2,5 hónapja...

Mi történik velem? 2,5 hónapja járok pszichológushoz, kiderült komoly gyerekkori traumak. 3 napja csak fekszek, alszok, sírok. Utalom magam. Mi ez?

Figyelt kérdés
Szerdán voltam utoljára es azóta van ez.. annyira tudom magam összeszedni, hogy gyereket iskolába viszem, kaját rendelek neki es tisztán jár. Tehat ellátom de ennyi. Mindig fekszem es elalszom vagy sírok. Nem tudom mi ez a szörnyű gyengeseg. Legközelebb szerdán megyek, de ezt a szégyent addig túlélni.....mi történik velem? 😭😭
2024. jan. 13. 13:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Esetleg nincs, aki segíteni tud a házimunkában? Ez lehet buta tanács, mert jobb az őszinteség, de ha az végképp nem megy, mondhatod azt is, hogy beteg lettél, rosszul vagy.
2024. jan. 13. 13:41
 12/26 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs. Anyám tudja, hogy nem vagyok jól, de egy tányér levessel sem segít. Mondjuk nem csodálkozom, egyik szereplője a történetnek, de a kapcsolat tartva van az unokák miatt. Annyi volt a multor megszólt, hogy nem főzök.

Jelzem van enni, rendelek, senki nem éhezik. Ennyire futja Van nagyobb fiam, de nem akarom a sportot es a zenét elvenni tőle, mert vergődök. Neki azt mondtam influenza.

2024. jan. 13. 13:45
 13/26 A kérdező kommentje:
Apjuk külföldön, havi egyszer jön haza. Ő semmit se tud
2024. jan. 13. 13:47
 14/26 anonim ***** válasza:
Hány éves a fiad, hogy szerdától állnak a mosogatóban a koszos edények...?
2024. jan. 13. 13:49
 15/26 A kérdező kommentje:

Minden nap este 9-kor jár haza. Edzésnek 8kor van vége. Reggel 5:20 kor ébred. 17 éves. Es még tanul éjszaka. Sport az élete. Ezért nincs itthon.

Lehet kellene kérnem, de nem vitt rá a lélek.lehet ezt is elszúrom

2024. jan. 13. 13:53
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem ezt az anyát érdemlik
2024. jan. 13. 13:53
 17/26 anonim ***** válasza:
Azért sok dolgot meg tudna csinálni, például most itt a hétvége is. Szerintem kérd meg rá nyugodtan.
2024. jan. 13. 14:04
 18/26 anonim ***** válasza:
Azt az anyát érdemlik, aki leszel majd, ha feldolgoztad a traumáidat. Azt ki kell szenvedned. Nincs veled semmi baj. Vannak anyák, akiktől sose kap többet a gyerekük, mint tőled , most, a mélypontodon. Gyógyulj csak szépen! Ne légy magadhoz szigorú! Ha egy műtéttel lennél kórházban hetekig, ki mosogatna?
2024. jan. 13. 14:05
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kedves szavakat! A lelki baj a mi családunkban a lelki baj az csak úri kényessegnek volt tekintve,sajnos ez belém ivódott. A gyerekeimnek nem ezt adom már át szerencsére, de magamtól nem tudom es sztem soha nem fogom tudni elfogadni már.

Szóval egy kórház miatti háztartás elmaradasnak van létjogosultsága. Lelki miatt nem ( rám nézve)

Másik a folyamatos félelem, hogy elhagy a pszichológus, mert bena vagyok.

2024. jan. 13. 14:18
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak járjál még szorgalmasan. A gyereknek nem csak tiszta tányér kell, hanem egy önmagát is emberszámba vevő anya. Te még háztartási robotként tekintesz magadra, akinek csak mechanikailag lehet elromlani, de lelke ugye nincs.
2024. jan. 13. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!