Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan essek túl ezen ?

Hogyan essek túl ezen ?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok.

Ez biztos,körülbelül 2 éve tudom,de lehet előtte gyanakodtam már.Nem tudom,hogyan felejtsem el ezt a problémát.Van amikor sikerül pár órákra elfogadnom magam és teljesen más ember vagyok olyankor és imádom ,hogy melegnek születtem,de ha van egy olyan hatás amit előtte tapasztaltam mint a zene meg az emberek akikkel mindennap találkozok és a legtöbbjük homofób,teljesen eltántorítanak.

Már azon gondolkodtam,hogy aszex leszek de még fiatal vagyok és vágyni fogok ha nem is most,de 1-2 év múlva a szerelemre vagy egy férfire.Úgy érzem bele betegedtem ebbe a körforgásba mintha kezdenék bele őrülni.

Van valakinek valami tanácsa?

2024. jan. 10. 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van. Ne gondolkodj azon, hogy aszex leszel, mert ez nem elhatározás vagy döntés kérdése!
2024. jan. 11. 00:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát jó
2024. jan. 11. 20:25
 3/4 anonim válasza:

Én leszbi vagyok és átérzem.

Nem nagyon bírom már a titkolózás de félek felválallni magamat

Azon nem gondolkozok hogy "legyek aszex" mert ez nem döntés kérdése

Ha rájöttél arra hogy meleg vagy akkor nem vagy aszex mert vonzódsz valakihez

2024. jan. 12. 23:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen nem szeretnék és nem is vagyok aszex,csak egyszerűen annyira nehéz be ismernem és akárhányszor be ismerem magamban valahol rám jön egy érzés egy fajta filózás.

Meglátok egy rendes heterót például vagy csak alapból olyan közegbe kerülök ahol homofób mindenki,akkor mintha megváltozott volna a személyiségem ,de közben azon gondolkodom,hogy mivel a stílusom is teljesen eltér attól,hogy meleg legyek így ez is rátesz.

2024. jan. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!