Frontin okozhat rémálmokat, lidércnyomásokat?
Alkohol függő voltam 8 évig. Most 3. hónapja nem iszok egyáltalán alkoholt. Scippa 10 mg-ot kaptam depresszió ellen. Vége lett a gimnáziumnak akkor lettem depressziós 19 évesen, hogy hirtelen belekerültem a munka világába és elkezdtem iszogatni. Pszichiáter írt fel a Scippa mellé elalvás előtt 1 db 0,25 mg Frontint is mikor letettem a piát. Azóta olyan vadakat álmodok, hogy már teljesen elegem van. Megkésel egy fekete ruhás, kapucnis alak, mellettem hullák fekszenek, érzem a vérnek azt a jellegzetes szagát is. Vagy egy öreg néni elszállásol az otthonában, először tök kedves mondja nyugodtan aludjak az emeleten, éjszaka azonban jön fel egy késsel és hallom a kopogó lépteit a lépcsőn. Itt szoktam felriadni. Meg még sorolhatnám... Frontin okozhat ilyet?
27/F
Szia,
Scippa-t mikor kezdted el szedni? Nekem attól voltak az első két hétben rémálmaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!