Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanax Sr 0,5 mg mellé belehet...

Xanax Sr 0,5 mg mellé belehet venni 2db 0,25mg frontint?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ugyanaz a hatóanyaguk de lehet őket együtt szedni?

2023. dec. 18. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Ha 1mg-ra van szükséged akkor vegyél be 2 szem Xanaxot 🤷
2023. dec. 18. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Nekem xanax sr van felirva egyiket este 6 kor bevenni masikat este 9 kor, 2mg-osak, es az utolsot 7.5mg mirtazapinnal meg 4mg rivotrillal.

Szerintem az enyemhez kepest a te adagod locitrom a fuben.

2023. dec. 18. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
2 te kb mint valami drogfüggő hogy lehet ennyiféle hatóanygot ilyen magas adagban szedni? Ezt orvos írta így fel? Fura
2023. dec. 18. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Igen orvos, hosszu. Nem voltam drogfuggo, nem szoktattak ra, ez az en gyogyszerezesi terapiam, ahogy masnak meg 90mg duloxetine az meg engem keszit ki (mar probaltuk).
2023. dec. 18. 16:01
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
2-es...hogy lehet 3 óra eltéréssel bevetetni retard tablettát és még utána azt a bitang mennyiségű rivotrilt?! Nagyon nem jó az orvosod.
2023. dec. 18. 16:32
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

5

Az a bitang mennyisegu rivotril meg a max dozis fele sem. A max az 20mg/nap. En napi 8mg-ot szedek elosztva. Nalam neurologiai elteres is van, meg pszichiatriai. Masokat kiut 2mg rivotril 3 napig almoskasak, en eloszor vettem be semmit nem ereztem faradtsag teren. Ezt hivjak benzodiazepine paradox hatasnak, ha akarsz nezz utana. A rivotril egyebkent egy antiepileptikum, plusz szedek melle egy masikat is (antiepileptikumot). De most nem irom le az osszes gyogyszerem mert na az bitang hosszu valoban, mert valtogatva kell szednem.

2023. dec. 18. 16:37
 7/10 anonim ***** válasza:
8%

6

Attól, hogy esetleg adják epilepsziára még nem antieleptikum, elsősorban nyugtató.Én is szedtem, soha többé. Nagyon sajnálom, hogy ennyi mg-t kell szedned, remélem ha már muszáj akkor sokáig nem kell emelned az adagot.

2023. dec. 18. 17:00
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

7

Nem kell ezen sajnalni semmit. mindenki azzal szuletik amivel. De egy dolgot rosszul tudsz. A rivotril elsosorban antiepileptikum, nem nyugtato olvasd el nyugodtan a betegtajekoztatot vagy alkalmazasi leirast, a hivatalosat, nem az interneti nyugodj.blog.hu-n talaltat. OGYEI-n nezd meg vagy ha te is szeded bontsd ki es egyszer nezd meg mire adjak. Elsosorban antiepileptikum, masodsorban anxioliticum - szorongasoldo. Bethesda gyermekkorhazban meg neurologian is epilepsziara adjak. A mellekhatasa ami nyugtat, egyebkent hat a serotonin kepzesre, tryptofan kepzesre is.

Egy elsodleges nyugtato van mint benzodiazepine, az alprazolam ami Xanax vagy magyar Frontin termek alatt fut a kozforgalmi gyogyszertarakban (is). Meg vannak z-gyogyszerek pl. hydroxozine, de azok csak histamine inverz agonistak es azon keresztul vagy almos, mint en a mirtazapine-tol, ami egy eleg eros antihistamine.

Ha az orvosom hulye lenne, zolpidemet irt volna fel alvasra mirtazapine helyett amugy. Voltam mar tobbnel is.

2023. dec. 18. 17:10
 9/10 anonim ***** válasza:
24%
Nem vitatkozom, orvos sem vagyok, csak egy beteg, aki tisztában van azzal, hogy 3 óra különbséggel nem írnak fel normális orvosok retard tablettát. Szép napot!
2023. dec. 19. 09:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsoval ertek egyet. En is szedtem brutal mennyisegu rivotrilt meg minden szart, tonkre is tette az eletemet. Nehez volt megszabadulni ezektol, de sikerult es azota jol vagyok.

Jol atmosta a big pharma az emberek agyat ezzel a sok gyogyszerrel. Az orvosok meg mint valami dealerek, de komolyan.

máj. 13. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!