Mit lehet tenni, ha nem motivál semmi jó ideje és nincsenek céljaim?
Már az egész elmúlt egy év azzal telt el, hogy semmi nem motivált engem. Eljártam dolgozni, megcsináltam az itthoni dolgokat és ennyi.
Nem vágyom semmire. Se tárgyra, se emberre, se programra. Nincs semmi ami boldoggá tenne.
Tudom a szokásos szövegeket. Legyen hobbim, mozduljak ki stb. Nincs kedvem semmihez, nem akarok új embereket megismerni.
Holnap már kell mennem dolgozni, de már most szenvedek amiatt is, hogy se dolgozni, se kimozdulni nem akarok.
2 éve nyelvtanfolyamra jártam, lett még egy nyelvvizsgám. A munkám is jobban motivált, viszont tavaly január óta csak a napok telnek szó szerint céltalanul. Lényegtelen milyen évszak vagy hónap van, csak az estéket és a hétvégéket várom, hogy egyedül legyek.
Lehet ez ellen tenni valamit? Nyilván nem normális.
29N
Üdvözöllek:
A barátok nagyrészt azért fogytak el, mert másik városba költöztek vissza vagy máshova mentek dolgozni, sokaknak családjuk lett. Van olyan lány, aki szintén depressziós volt 5-6 éve, végig mellette voltam mindenben, majd hamarabb kaptam munkát mint ő és onnantól kezdve nem válaszolt nekem semmire. (8 hónapja voltam akkor munkanélküli, ő több éve. Alig mertem bevallani neki.)
Akinek családja lett, néha beszélünk, de mindig a gyerek a téma. Mit vesz neki, hova mennek, hogy aludt. Azt sose kérdezi meg, én hogy vagyok. Engem meg ez nem érint és nem nagyon érdekel.
Van egy két ember, aki nagyon hiányzik a régiek közül.
Bezárkóztam nagyon az az igazság. Sokakban csalódtam, aztán már kedvem sincs újra megismerkedni valakivel, újra csalódni. Újra semmibe vesznek. Beleuntam.
Mindenkinek köszönöm a kedves tanácsokat! Mentek a zöldek!
Inkább írok neked privit ha nem gond. Nehogy idekeveredjen valami rosszindulatú ember és még gúnyolódjon is rajtam.
Persze, ha csak nem untatlak vagy nem idegesítelek.
Akkor pláne munkahelyet kéne váltani, ha még ráadásul egyedül is vagy. Az már majdnem home office.
És az esetleges leendő partnered helyett ne döntsd el te magad, hogy lehúzod-e vagy építed, ezt majd ő eldönti. Neked csak annyi a teendőd, hogy egy kínálkozó kapcsolatot nem utasítasz el kapásból.
Milyen kedves emberek keveredtek ide. Nagyon köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
#15: Hát tudom, csak az önbizalmam is nulla. Hú én nagyon kivagyok lelkileg. Lassan azt hiszitek, hogy valami idióta vagyok.
Én is így érzem hogy rossz világba születtem,kb sehova sem tartozom 😀
De fel a fejjel ,egszerr minden jobbra fordul
Egy önbeteljesítő jóslat szerint – ha valaki gyakran azt mondja magáról, hogy nem megy valami, akkor azt meglepő hatékonysággal képes elhinni.
Pláne ha ezt gyakorolja. De ennek az ellenkezője pont megfordítja a dolgokat. Ha már "itt" vagy, az jó jel a változás felé. Van választási és változtatási lehetőséged, élj vele. Rövid az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!