Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Már hívtátok fel sírva a...

Már hívtátok fel sírva a terapeutátokat?

Figyelt kérdés

Sajnos mostanában nem vagyok jól lelkileg,biztos az ünnepek erősítették fel a meglévő gondjaimat, ez nehéz időszak minden mentális betegnek akiknek zűrös családja/múltja van. Sajnos nekem szenvedés már csak ez az egész:( Csak egy hónap múlva tudok menni a terapeutámhoz legközelebb, de úgy érzem nem bírom addig, megőrülök a gondolataimtól. Folyamatosan sírás tör rám, nincs motivációm semmihez, úgy érzem most tornyosul bennem minden amit elnyomtam. Azt sem tudom meddig van szabadságon most, mert gondolom oka van, hogy nem tud előbb fogadni. Az a baj nem tudom mit szabad és mit nem. Nem akarom megzavarni, de úgy érzem jelenleg, hogy az új év elején csak sírva tudnám felhívni,hogy nem fogad-e előbb, de az előzmények fényében attól is félek, hogy megijedne hogy nagy a baj (mivel sosem látott még így). Megijeszteni nem akarom csak tényleg nem tudok kihez fordulni. Senki sem áll hozzám érzelmileg közel.:( Ti hívtàtok már az orvosotokat valamikor valami komolyabb ügyben? Vagy hogyan illik ezt időzíteni? Sajnos tényleg ilyen sötét vagyok ebben. Írni nem akarok, mert abból nem jönne àt a helyzet.

20/lány

2023. dec. 30. 22:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem felszínes a lelkisegély. Egy átmeneti segítséget ad, de valóban nagyon hasznos. Nekem már többször segítettek, mikor ilyen helyzetben voltam, mint most te.
2023. dec. 30. 23:13
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Rendben, maradok én is annál, hogy előbb majd inkább írok neki, ha nem javul a helyzet. Sajnos személyiségzavaros vagyok, így rohadtul igaz rám az a helyzet, hogy ez egyik napról a másikra változhat, és még sokszor emiatt magamat sem tudom komolyan venni, holott tudom, hogy milyen mély poklot élek meg. Ezért sem akarok senkit ugráltatni. Meglátom pár nap múlva, de köszi a segítséget!

2023. dec. 30. 23:21
 13/17 A kérdező kommentje:
Az állatorvosos sztorit is megértem, tényleg mindig akkor történik valami, amikor átmenetileg szünetel a "világ".. de tök rendes az állatorvosod!
2023. dec. 30. 23:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon aranyos :) apropó ,eszembe jutott szintén vele egy sztori mikor szabadságon volt. Kutyabetegség tökéletes időzítője beindult, a szabadság első napján megtörtént a baj. Itt már szégyelltem írni is, elmentem más orvoshoz vele, aztán szabi után konzultáltunk. Mondtam neki, hogy másnál jártunk és kifejezetten örült, hogy más orvosi véleményt is hallhat. Szóval máshoz is mehetsz "tűzoltásra", lehet, hogy pont egy olyan részletet vesz észre, amin a terapeutád elsiklott. Veszteni igazából nem veszítessz :)
2023. dec. 31. 00:07
 15/17 anonim ***** válasza:
A pszichiáteremet már igen.
2023. dec. 31. 11:43
 16/17 A kérdező kommentje:

Igen veszíteni sosem lehet egy másik nézőponttal, örülök, hogy neked segített!

Utolsó: milyen helyzetben hívtad? Hogy fogadta?

2023. dec. 31. 12:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Idén elég sokszor volt rajtam, hogy kellene hívni, mert nagyon paraszt munkatársaim voltak, és még az utasok se nagyon könnyítették meg a helyzetem (buszmegállóban dolgoztam). Nyár elején felmondtam, nem bírtam tovább. Azóta lenyugodtam picit, kicsit kijebb kerültem a gödörböl, de most is hullámzó vagyok. Ha úgy érzed, keresd a terapeutád nyugottan.
2023. dec. 31. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!