Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió kisállat elvesztése...

Depresszió kisállat elvesztése miatt?

Figyelt kérdés

Értelmes válaszokat kérek. Tudom hogy vannak nagyobb problémák a világon de én gyenge vagyok.

Kb egy hónapja hogy elveszítettük a nyulunkat. Kb 9, max 11 éves voltam amikor kaptam, már nem emlékszem pontosan. Első látásra belé szerettem, nagyon a szívemhez nőtt ez a nyúl. Sőt szívünkhöz nőtt, mert anyám és apám is borzasztóan megsiratta.

Mióta nincs velünk,borzasztóan visszaestem a depresszióba. Vagdosom magam, nem bírom a hiányát. Lehet engem szidni, tudom hogy hülyeséget csinálok, ki is akarok belőle jönni.

2023. dec. 29. 12:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Először azt akartam írni, hogy a gyász teljesen normális folyamat, és ha nem húzódik el, akkor nincs semmi gond, de ha jól értem, akkor te korábban is depressziós voltál. Szerintem azért ilyenkor is segít az idő, de nagyon jól tetted, hogy elmentél pszichológushoz.

Nekem is nehéz volt a macskám elvesztése 30 évesen, aki 13 éves korom óta megvolt. Így három évvel később is van egy kis nem tudom, lyuk a szívemben miatta, de az idő segített. Ma is szoktam rá gondolni persze, és szomorú is vagyok miatta.

2023. dec. 29. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!