Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lenne értelme kimenni külföldr...

Lenne értelme kimenni külföldre hosszabban önkénteskedni, hogy töltekezni tudjak?

Figyelt kérdés

Fiatal felnőtt vagyok és úgyerzem, ha ennyi az élet akkor nincs értelme. Elvileg van munkám, van célom, vannak barátaim. Gyakorlatban üresnek érzem az egészet. Elég zárkózott vagyok. Viszont nagyon nyitott lennék élményekre, kirándulásokra, programokra. Alapjáraton kalandvágyó vagyok, de a közeli barátaim, (akikkel tényleg érzem az összhangot) soha nem hajlandóak semmi ilyesmire. Vagy a pénzügyek miatt, vagy mert többnyire a párjukkal a közös élet tölti ki az életüket, de mindig az a vége, hogy üljünk be valahova, mert az a legegyszerűbb. Ez tök jó program, de én mostmár nagyon régóta többre vágyom. Pláne, hogy nem állok jó viszonyban az alkohollal és inkább szeretném letenni és más jellegű dolgokat csinálni. Most ott tartunk, hogy az egyetlen tevékenység, ami motivál az kb. az edzés.

Ez az önkéntes ötlet már régóta motoszkál a fejemben, de közben félek is, mert mint mondtam nem vagyok nyitott ember, nemtudom hogy tudnék-e barátkozni. Ezen kívül talpraesett sem vagyok igazán meg rendes nyeltudásom sincs. Tudom nem hangzik jól, de szerintem az elhivatottságom az meglenne és úgyérzem valamerre mozdítanom kell az életem, mert ennek így semmi értelme.

2023. dec. 26. 14:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9-es. Hát így nyelvtudás nélkül elsőre mindenképpen valami egyszerűbbet szeretnék. (nem arról van szó, hogy ne legyen megerőltető, csak legyen többnyire betanulható) Meg az sem lenne utolsó, hogy valami ténylegesen szükségesnek a része lehessek, hogy legalább valami nagyobbnak részének érezhessem magam, még ha ez most kicsit szentimentálisan is hangzik. Kifejezetten szivesen segítkeznék valamilyen katasztrófa helyszínén, hordanék homokzsákokat vagy pl. ételosztóként, vagy kereső csapatban, (ha van ilyen) szednék szemetet, vagy valamilyen mezőgazdasági munkát is szívesen végeznék (pl. faültetés) Sebesültek/betegeknél a végzettség nélkül végezhető segédápolási feladatoktól sem zárkoznék el. Aztán, igaz ez nem betanulható, de szociálisan nagyon érzékeny embernek tartom magam, idősek, fogyatékkal élők/árva gyerekek segítése egyáltalán nem állna távol (persze ez ugye valószínűleg már nyelvtudáshoz kötött) . Ami annyira nem áll hozzám közel, azok az ilyen szervező, edukátor, fesztivállebonyolító, diákokkal foglalkozó vagy vendéglátás jellegű (sok ilyen hirdetést láttam, mikor nézegettem)
2023. dec. 26. 18:00
 12/15 A kérdező kommentje:
munkák. *
2023. dec. 26. 18:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Workaway jelentkezz oszt mehetsz. Zsebpénzt kaját meg szállást kapsz. Minden van.
2023. dec. 26. 19:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm. Ez az oldal nagyon jónak tűnik.
2023. dec. 26. 22:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Erről az oldalról írtam én is kérdező, csak mint írtam, nem jutott eszembe a neve.
2023. dec. 26. 22:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!