Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem vagyok elég jó!?

Nem vagyok elég jó!?

Figyelt kérdés

Nincs önbecsülésem, minden esetben kevesebbnek érzem magam a többi embertől. Én nem számítok, nem vagyok fontos...

Mint külső mint belső tulajdonsagokban is így érzek. Sosem voltam magabiztos, de így hamarosan 4. X nél már mégjobban erősödik ez az érzés. Mások nem így látnak mint én magamat, ők dicsérnek, szépnek látnak, ügyesek! De én NEM! A rosszat elhiszem kérdés vagy kételkedés nélkül, de a jó szavakat nem igazán hiszem el. Úgy gondolom udvariasságból mondják. Hogyan győzhetném ezt le?

2023. dec. 26. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Sportolj valamit.
2023. dec. 26. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Menj pszichológushoz. Ez nem egy két sorban leírható tanács kérdése.
2023. dec. 26. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
87%

Pszichológus.

Ez nem az a téma, amit Kis Piroska bepötyög neked a fotelból egy zsákfaluból.

2023. dec. 26. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:
17%
Szia. Hát először is jó lenne belenézned - (olvasnod) - egy mindig a valóságot mutató lelki tükörbe. Ez a tükör a Szentírás, a Biblia. Ezután léphetsz tovább a megoldás felé.
2023. dec. 26. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!