Nem merek megnyílni senkinek. Ez normális? Többi lent...
Járok pszichológushoz, de neki sem merek megnyílni. Zavar, hogy a kezében van a toll és a papír és, hogy mindent le tud írni és így "bizonyíték" lesz arra, hogy én ekkor és ekkor ezt éreztem, ez történt velem.
Az osztályban sok barátom van, szinte mindenki, de senki sem olyan akivel a személyes dolgaimat is meg akarnám/merném osztani. Mivel az osztályban már vannak szerelmek, párok, kapcsolatok, exek és nekem nincs és nem is volt egyik sem, így unalmas vagyok a többieknek.
Az anyukám home office-ban dolgozik kábé 0-24-ben. Apukám pedig munkát keres.
Persze máshonnan is vannak barátaim, de senki sem olyan akivel megosztanám a dolgaimat/gondolataimat.
Amikor pedig magamról kéne beszélnek, vagy valami bajom van akkor pedig egoistának gondolom magam. Főleg olyan mondatokat nem mondok, hogy "ez most rosszul esett" "ez most jól esett".
Mit tudnék tenni, hogy meg merjek nyílni mások előtt?
Ja, értem. Oké.
De én nem vagyok elmebeteg. :)
Csak segítséget kértem. De nem akarom mindenki szeme láttára "egy" emberrel megbeszélni, hogy mi bajom van.
Jól csinálod! Nem is kell megnyílni senkinek. Ezt a sebezhetőnek kell lenni hülyeséget nem kell bevenni. Nincs veled semmi baj. Pont ettől a dumától érzik az emberek, hogy ha nem tudnak megnyílni akkor ők nem jók. Minek nyílnál meg? Hogy más visszaélhessen vele?
A naplóírás nagyon jó ötlet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!