Az antipszichotikumoknak milyen hatása van?
Figyelt kérdés
Mit érez tőle az ember?2023. dec. 19. 10:08
1/10 anonim válasza:
Kventiax 25mg-tól álmosságot okoz nekem.Én az altatóhóz szedem,hogy
tudjak aludni.Zolep 10mg+Kventiax 25mg.
2/10 anonim válasza:
Nyugtató, ellazító. Emellet nagyon sok kellemetlen mellékhatás.
3/10 anonim válasza:
2
Milyen mellékhatásokat tapasztaltál és melyikkel?
4/10 anonim válasza:
Hát én már nagyon sokfélét szedtem, most ciszordinot és olanzapint szedek( volt haloperidol,kventiax, leponex, arrispa, rexetin)
Mindegyiknél volt- van- akaratlan nyálcsorgás, feledékenység, nemelyinék remegés, kényszermozgások, aluszékonyság, székrekedés, most hőhullámok...
5/10 anonim válasza:
4 nekem kventiaxot (25mg) írtak fel alvászavarra álmatlanságra, egyszer vettem be de nem igazán aludtam tőle jobban első ébredés után ugyanúgy nem tudtam visszaaludni. Szerinted adjak neki még esélyt, vagy teha visszafordíthatnád az időt nem kezdenél bele? Gondolom ezekről piszok nehéz lejönni..
6/10 anonim válasza:
Igen, nagyon nehéz lejönni róluk, engem mindig kórházban állítanak át, mert kemények az elvonási tünetek. Én 3- 4 napot adnék neki- mondjuk nekem a kventiax nem jött be- de altató hatást ne feltétlenül várj el, ezek inkább tompítanak. Én is szedek még altatót is melléjük, mert nehezen alszok el.
7/10 anonim válasza:
Hatóanyag meg egyénfüggő, én Kventiaxot szedek, reggel 25, este 300 mg-ot, és nagyon sokat segített, ráadásul 0 mellékhatást tapasztaltam.
8/10 anonim válasza:
Kventiax nekem is bevált 400mg-al. Mellékhatásnak én sem tapasztaltam semmit. Barátságos antipszichotikum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!