Tényleg hízlalnak az antipszichotikumok, antidepik? A Kventiax, Lamolep?
A lamolep hangulatstabilizáló.
Engem az antipszichotikumok közül csak a kvetiapin nem hízlal.
Nálam a kvetiapin hízlalt nagyon.
Bár én 250mg-t szedtem.
Vagyis nem konkrétan a gyógyszer hízlalt, hanem bevettem este és rámjött az az érzés, hogy jujj van itthon egy kis popcorn együnk olyat, aztán utána valami kis édeset. És így felváltva, hogy édes, sós, édes, sós. Aztán utána bealudtam.
Kurv4 nagy akaraterő kell ahhoz, hogy ne zabáld ki bevétel után a hűtőt.
Viszont 100mg-ig én nem éreztem ezt a hatást. Ahogy egyre többet szedtem egyre durvábbak lettek ezek a “falásrohamok”
Engem a parnassan hízlalt nagyon. Olyan szintű farkaséhség volt rajtam egész nap, hogy rengeteget kellett enni, és lehetetlen volt megállni. Aztán ahogy kventiaxra váltottunk eleinte fogyókúrázni is tudtam mellette, de aztán egyszer csak elromlott a dolog és a kventiax is éhesített. Mondjuk közel sem annyira mint a parnassan, de amíg nem szedtem ilyeneket, simán kibírtam napi kevés kajával vagy akár napi semmivel (most abba ne menjünk bele, hogy az mennyire egészséges).
Lamolepről, leponexről azt hallottam, hogy hízlal, de sosem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!