Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok ilyen?

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Mostanában mindig elbénázom a dolgokat elrontotom nem értem meg hiába magyarázzák el nem fogja fel az agyam.Meg könyű és alapvető dolgokat nem tudok.
2023. dec. 18. 16:50
 1/7 A kérdező kommentje:
*elrontom
2023. dec. 18. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Konkrét példákat tudnál mondani?
2023. dec. 18. 16:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Mongyuk pl mikor halt meg H***er azt nem tudom.Meg hogy mit jelent az hogy NPC meg mikor a matek tanár egy nagyon egyszerű példát ad fel amit mindenki tud de én nem.
2023. dec. 18. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Stresszesebb vagy mostanában? Nem figyelsz oda eléggé?

Mi jár az eszedben?

2023. dec. 19. 16:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát szerintem SZOCIÁLIS SZORONGÁS mert félve lépek már be is meg mikor mongyuk pl egy prezentációt kell bemutatni vagy olvasni kell hangosan úgyhogy az egész osztály hallja akkor mindig félve olvasok fel meg olvasás közben úgy nevetgélés kapdos.Meg mindig elkezdek nagyon izgulni mongyuk ha mongya a tanár hogy olvasunk hangosan.Meg torna órán kiütőcskézünk akkor is félek a labdától meg bújok a többiek hátamögé
2023. dec. 19. 16:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Meg mikor sétálok sok ember előtt ilyen dolgokat képzelek be hogy pl. ki van ódzódva a cipőm és felbukok benne mindenki előtt
2023. dec. 19. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
És mitől félsz ennyire? Ki bánthat? Ezeket kene kitálalnod amikor rad törnek ezek az érzések. Az érzések csak érzések, általában meg sem történnek azok a dolgok amiket elképzelsz. Ezek csak a fejedben zajlanak le.
2023. dec. 20. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!