Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Fáj az élet. Barátokat szeretn...

Fáj az élet. Barátokat szeretnék. Nyíregyházán lakom. Lehetséges?

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 18:58
1 2 3
 11/22 darksky válasza:

Szia!

Nem Nyíregyházi vagyok, de ha szeretnél akk levelezhetünk :)

Néhány új barát mindenkinek jól jön.

L/17

2010. okt. 27. 17:24
 12/22 anonim válasza:

sacrophia.blogspot.com

javaslom, fontold meg. celt is adhat es baratokat is talalhatsz.

2010. okt. 28. 10:37
 13/22 A kérdező kommentje:
Kedves Veronika Norbert:semmi szívatás nincs itt.Részemről legalábbis.Részedről, részetekről?
2010. okt. 29. 11:29
 14/22 A kérdező kommentje:

Tisztelt Csáky-Szabó Veronika-Norbert !!

Kikérem magamnak azt hogy csalónak nevezel az alapján hogy bemásoltam az iWiW-es adatlapomról a magamról rovatot.Miért baj ez?De ha te ilyen agresszív vagy akkor jobb is ha nem írsz.Meg mi az hogy Veronika Norbert?Én meg a neved alapján JOGOSAN gondolhatnám hogy csaló vagy,és hogy a te szavaiddal élve:ez valami szívatás".Ha kétnemű vagy akkor elnézést kérek.Vagy ha transzvesztita vagy akkor is.Bár gondolom nem vagy egy Terry Black, mert ő nem lenne ilyen arrogáns, mert ő egy humánus ember.Bár őt is sértegetik meg bántják.Úgy látszik nekünk humánus embereknek az a sorsunk hogy bántsanak minket.Nem baj.Erősek vagyunk.Várom további sértéseidet meg rágalmaidat,de közlöm:nem jóval kezdtél.Mert nem a kisegér vagyok akit meg lehet taposni.Attól egy kicsit nagyobb vagyok.Ha már valahogyan beléptél az iWiW-embe akkor láthatod:vannak nagy emberek is az ismerőseim között.Nos:többek a kollégáim is.Ebből vonjál le következtetést.De ha nem tudsz akkor mondom:a kezem nem félcentis.Messzire elér.

2010. okt. 29. 16:41
 15/22 anonim ***** válasza:
Én is bunkóparaszt vagyok, velem ne barátkozz, Odri meg örjöng. De attól még van akivel lehet barátkozni.
2010. okt. 29. 17:07
 16/22 anonim ***** válasza:
keresd meg Nefit!
2010. okt. 29. 17:12
 17/22 anonim ***** válasza:
Nyíregyházi vagyok, 18 éves és lány. Ha nem kapcsolat céljából akarsz beszélgetni akkor talán írhatsz.
2010. okt. 29. 19:33
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak a nyíregyi emberkékről:P Ott tanulok és nagyon barátságosak, segítőkészek az emberek. Büszkén tirpáknak nevezem magam:D

Én szívesen barátkozom veled, ha rendes kis ember vagy:) Írj privit:)

2010. okt. 30. 20:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Most olvastam az utolsó hozzászólásodat...rendes kis ember vagy:) Intelligens is..szóval én szívesen barátkoznék veled!
2010. okt. 30. 21:01
 20/22 anonim ***** válasza:
ennyire gáz hely nyíregyháza?
2010. okt. 30. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!