Mi van, ha rossz a diagnózis?
Először is, nagyon félek a megőrüléstől.
Egy pszichiáterrel és egy pszichológussal is beszéltem már a problémámról. Mindkettő azt mondta, hogy ezek kényszergondolatok és a szorongás hozza ki belőlem. S nincs okom félni.
Viszont amikor olvasok a skizofréniáról pl be tudom magamnak magyarázni, hogy biztosan ezek a tünetek rám is jellemzőek vagy azok lesznek majd. S ha eszembe jut, akkor nagyon intenzíven félek ezektől.
Előfordulhat, hogy rosszul diagnosztizált, s skizofrén lennék, mint ahogy én sejtem vagy majd az leszek?!
2-es.
Tudomásom szerint olyasmik nincsenek. Inkább úgy mondanám, hogy rettegek, hogy majd lesznek. Pl mi van, ha hallucinálni fogok?
Vagy én is olyasmit fogok gondolni, mint amit olvastam, hogy elhiszik, hogy irányítják a gondolataikat.
Érdekes érzés, mert iszonyatosan nagy butaságnak tartom, még is nagyon feszült vagyok mikor ezekre gondolok…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!