Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyedül dolgozom egy épületgép...

Egyedül dolgozom egy épületgépészeti raktárban 2 éve, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy 23 éves srác vagyok. Egy épületgépészeti cég raktárában dolgozom 2 éve teljesen egyedül egész nap…

Lényegében ide csak az építkezésről megmaradt lomok jönnek vissza,

“hátha jó lesz még valamire címszó alatt”, tehát még válogatni szortírozni sem tudok, max a szemét között turkálva,

hogy teljen az idő.

Egész nap egyedül vagyok, nem tudom beszélgetni senkivel, kivétel ha jön valaki guberálni az árúk között, vagy ha hoznak valami árút a kollégák.

Minden kolléga 40-50 éves férfi, full bunkók és parancsolgatóak…nem férfiként kezelnek, hanem mint egy balfasz kissrác

tipikus melós emberek.

Mit tudok tenni, hogy ne őrüljek meg az egész napos egyedülléttől?

2023. dec. 12. 07:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel. Ha 23 évesen ilyen rosszul érzed magad a munkahelyeden, akkor az nagy baj, nem neked való.
2023. dec. 12. 07:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek. Adhatnánk egy csomó remek tippet, hogy mire használd ki a szabadidődet, de nyilvánvalóan ez a hely nem neked való. Keress valami értelmesebbet, ide meg vegyenek fel egy nyugdíjast keresetkiegészítésnek.
2023. dec. 12. 07:50
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Miért rossz az neked, hogy egyedül vagy es nem csesztet senki? Visszasírod te még.

Milyen a fizetés ?

2023. dec. 12. 08:11
 4/10 A kérdező kommentje:
250 ezer a fizetésem
2023. dec. 12. 08:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kevesled?

Tanulj ki valamit amíg ott ülsz

2023. dec. 12. 08:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy valamit nem értek. Ha nem kell válogatni a dolgokat, akkor mi a te dolgod? Meg akkor az nem egy raktár, hanem inkább hulladéktároló.
2023. dec. 12. 08:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez az álommelóm lenne. Aki meg paraszt veled annak szólj vissza.
2023. dec. 12. 09:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Olvass, hallgass zenét, tanulj (hogy majd valami jobb állást találhass), nyelvet is tanulhatsz vagy csak netezgess. Beiratkozhatsz valami szakmát adó tanfolyamra, ennyi szabadidővel simán tudnál készülni a vizsgákra. Mi az eredeti végzettséged, miért itt dolgozol?
2023. dec. 12. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Cserélnék veled. Aki meg beszól annak szólj vissza ,mert,ha nem szólsz vissza mégjobban lenéznek és bunkozni fognak. Jo lenne nekem egy ilyen hely távol az emberektől.
2023. dec. 12. 14:36
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
Sokan a fél karjukat adnák egy ilyen helyért, de nyilvánvaló, hogy neked nem való. Beszélj a főnökkel, írasson be valami tanfolyamra,vagy tanulj nyelvet, stb.
2023. dec. 13. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!