Eddig is tudtam, hogy nincsenek, érzéseim, csak egy maszkkal rejtettem el. Most őszinte voltam a pszichológusommal, és mondta (amit tudok) hogy pszichopata vagyok. Ezzel elkezdett leomlani a fal. Hogy tartsam fenn, ha őszintébb vagyok?
Pontosabban antiszociális személyiségzavaros, csak én hívom így. Mondjuk eddig nem érdekelt, pedig tudtam, mert mások nem látták a maszk miatt. De az mostmár érdekel, hogy értelmét vesztheti az álcám, amivel el akarom érni a céljaimat (amik ráadásul "normális célok" pl pénz) és ehhez kell a maszk, még ha így hátráltatnak is. Hogy tartsam fenn? A pszichológus azt mondta, mivel fontosnak tartom a törvényt, elkezdhetek őszintébb lenni. De tartok attól, (ami miatt a fal is van), hogy baj lesz abból, hogy élvezem, ha szenvednek, és nem szeretném hogy ez kiderüljön. És visszatérve, akiket hátráltatnak az érzéseik azok nem érnek el semmit könnyen, és nem látnak semmit valójában. Azt is tudom, hogy nem normális, de én jobb vagyok ezáltal. Szóval azt a kérdést akartam ebből kihozni, aminek amúgy szerintem így nincs értelme, de hátha tudtok valamit, hogy (eszembe sincs másokkal teljesen őszintének lenni) hogy tartsam fenn a látszatot, ha megkapom a diagnózist? Jobb titkolni akkor? De a pszichológus szerint ez segít. Szerintem hátráltat, de segít, pedig jobb "normálisnak" lenni.
Még egy kérdés, mert unatkozok, és hátha valaki okosabb, és itt úgyse ismer senki, szóval nincs érdemben sértődés, meg ha van úgyse érdekel (mert nincs értelme- nem ismersz). Miért érdekelné a pszichiátert (és a pszichológust is, mert láttam rajta, csak nem mutatta) ha átverem? Nem az a munkája, hogy átlásson rajta? (Mondjuk eddig nagyon kevesen látták), mert magamban is azt erősítem, ami elfogadott, és így fenn tudom tartani az álcát, de az nem a valódi énem. ha érted a lényeget magyarázd el, és ne foglalkozz azokkal akik (mert sejtem, hogy lesz ilyen) névtelenül írnak arról, hogy milyen vagyok. Itt nem ez a lényeg, hanem az információ.
Szereted ha szenvednek, ez kva nagy gáz.
És nem tudod mi a szeretet, felkelti az érdeklődésed majd megunod.
Szerintem pszichopata vagy.
De a szadista hajlamaidat ne engedd szabadjára, mert nagy problémáid leszbek belőle.
A saját érdekedben nézd meg a WIKI szótárban a pszichopata jelentését.
A tényleges megfigyelések szerint egy igazi antiszociális személynek SOHA-SOHA- Soha nem jut eszébe, hogy vele valami baj lenne.
Tehát , akiben ez felmerül, az biztos nem az.
Aztán hogy egy pszihológusnak nevezett valaki mit mond az ne nagyon foglalkoztasson.
Nem vagy pszichopata, csak tetszelegni akarsz ebben a szerepben.
Ettől akarsz különlegesnek látszani.
Ha szórakoztat csináld, de túlzottan ne éld bele magad, mert a végén összezavarodsz.
Nárcisztikus vonás több lehet benned, mint az átlag emberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!