Hogyan beszéljek magamról a pszichologusnak?
20 évesen most megyek elöszőr pszichologushoz, dadogással és eddig mindig csak mást hallgatnam és én kérdeztem mást. Most pedig pont fordítva lesz. Mert rólam fog kérdezni és a problémáimról és valahogy ez én úgy fogom fel, hogy oda megyek egy idegen emberhez hisztizni.
Hogyan lássam máskép? Vagy én is kérdezhetek a pszichologus életéről? Vagy hogy van ez? 😅
Nem feltétlen fog kérdezni. Először majd hagyja hsd beszélj amirol szeretnel. Tekints ra ugy mint egy legjobb baratra. Csak egyoldalu kapcsolat tehat o meghallgat de forditva nem.
Odamesz egy idegen emberhez tanácsért, segítségért, útmutatásért . Nem hisztizni.
Egyébként a beszelgetés legelején ezt mind elmondhatod neki és megbeszelitek. Nekunk igy volt.
Az első és legfontosabb, h ő SOHA SENKINEK nem mondhat el rólad semmit, ergo nyugodtan bármit elmondhatsz neki. Hidd el amikor ez beég az agyadba onnantól rohadt jó lesz neki “hisztizni”. Ezért mész oda, az a dolga, h meghallgassa a gondjaidat.
Kérdezni nem szokás sztem őt, de amúgy érdekes, mert pl az én pszichológusom szokott a saját életéről beszélni. Na nem túl részletesen és nem hosszan, csak ha témába vág és úgy érzi fontos lehet megosztani a dolgot.
Nagyon ciki lesz
Én ott is hagytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!