Nagyon beteg gondolataim vannak amik nem jók,és félek magamtól nehogy megtegyem őket?Mi velem a baj?
Így jön ki a stressz. Egészségesen kellene valahogy kiadni a sok szorongás okozta frusztrációd, hiszen írtad, hogy pánikbeteg vagy.
A sportolást tudnám ajánlani, vagy írd ki magadból, ami frusztrál, esetleg tanulj meg relaxációs módszereket, mert csökkenti a szorongást.
Egyébként minél jobban félsz, hogy eszedbe jutnak ilyenek, annál erősebben, intenzívebben jutnak eszedbe, félsz hogy ilyenekre gondolsz és ezért reagálsz intenzív félelemmel. Ehhez idő kell, mire elmúlik.
Hívd magadra a mentőket, nagyon súlyos állapotban vagy! Pszichiátrián a helyed, ön és közveszélyes vagy, kórházban a helyed! Ha nem keresed meg őket magadtól, egy idő után majd rád fogják hívni a mentőt.
Ennyiből amúgy simán fel is jelenthetne bárki, hogy itt a gyakorin beszélsz gyilkosságról, simán visszakereshető vagy, csak a bajt csináltad meg magadnak ezzel a kérdéssel.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Ez is te vagy? Ha igen, akkor tenyleg kezeltetned kene magad, mielott a Hiradoban szerepelnetek...
Nem tenném meg,csak félek magamtól.
Híradóban..mondasz itt hulyesegekre 😂nem,nem én voltam.
És járok sportolni.
Nem követek el gyilkosságot csak a gondolatok készítenek ki.
Nem gondolok 0-24 rájuk,inkább este.
Ezt sem értem.Ezzel aztán kva sokat segítesz kedves 2-es. :D köszi,már is jobban érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!