Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnék jól gondolkodni?

Hogyan tudnék jól gondolkodni?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel mások véleménye, hiába mondom hogy nem belül tudom hogy idegesít és érdekel ki mit gondol rólam de talán valamennyire ez minden emberrel így van.

Ugy erzem beleorulok mar, pedig kicsit sem toekszem arra hogy megfeleljek masok elvarasainak max par embernek de mar ez is zavar. Nem viselem jol a kritikat sem, nagyon erzekeny vagyok ezekre a dolgokra es mas problemaira is.

Kozeli hozzatartozokra ertem akiknek van valami problemajuk es nagyon a szivemen viselem mi lesz veluk, hogyan oldjak meg, ha en nem tudok esetleg segiteni akkor biztos ugy gondoljak hogy milyen ember vagyok.

Ilyen gondolatok jarnak a fejemben es tudom hogy ez nem jo.

Van alapja mert igenis van aki igy gondolkodik korulottem..

Persze tudom az en bajomat sem oldja meg senki

2023. dec. 7. 18:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Kezdd azzal, hogy elsősorban saját magadnak felelj meg, mert végül úgyis mindenki más mellékes lesz. Az tény, hogy k.nehéz eddig eljutni, de hidd el hogy megéri. Egy idő után hálás leszel érte magadnak, mert ez baromi hasznos és fontos dolog. Még ha önzőségnek is tűnik, az nem itt kezdődik. Az hogy nem fogadod el magad, és inkább másokra támaszkodsz, na ez az ami inkább aggodalomra ad okot, mert kizárod magad a saját gondolataidból, és helyettük inkább másokét tartod relevánsnak, pedig pont fordítva kéne működjön. Békülj ki magaddal, mert ez a Te saját életed és ebben csakis Te leszel az állandó szereplő. Nekem ez a gondolkodás bevált, próbáld ki, szeresd magad :)
2023. dec. 8. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!