Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet teljes életet élni...

Lehet teljes életet élni folyamatos altató szedés mellett?

Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 18:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem ha minden este altatóval alszik valaki.
2023. dec. 5. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

Nem. Nyugtatot kellene szedni, az teljesen mas. Nyugtatotol olyan laza leszel, hogy el tudsz aludni. Az altato lebunkoz, es termeszetellenes alvast hoz letre, az REM fazis, minden felborul. Nem kipihenteto. Lelkiismeretes orvos altatot csak veszhelyzetben par hetre ir fel! Sulyos alvaszavarnal, mikor a kialvatlansag mar veszelyes.

De egyebkent az ismert nyugtatok, amiket szeretik ordogi szernek lattatni kivulallok, mialatt nem a szer hibaja ha kattant emberek alkohollal, tobb szerrel tuladagolva toljak.

Haziorvos ir.

2023. dec. 5. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Minden este altatót szedek egy éve, teljes életet élek.
2023. dec. 5. 22:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgy látom akkor eltérőek a tapasztalatok. Én most bevettem este egy 0,25ös nyugtatót és baromi jót aludtam, pedig regota nem alszom jol. Csak szeretnék valami rendszert vinni ebbe. Nem csak szedegetni osszevissza.
2023. dec. 6. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon gyorsan hozzászokást okoz és egyre több kell, a végén már 5-6 szemtől sem fogsz tudni elaludni.
2023. dec. 6. 18:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha huzamos ideig nem alszok akkor anti depit fogok szedni.
2023. dec. 6. 22:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Mirzaten: antidepresszáns altató hatással.
2023. dec. 6. 22:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Hallottam már róla! Meg fogom kérdezni az orvost! Köszi
2023. dec. 6. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!