Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért szeretnek félni a...

Miért szeretnek félni a munkások, dolgozók a munkahelyeiken, mint hogy inkább szembeszállnának a tőkésosztállyal?

Figyelt kérdés

Olyan érzése van az embernek, mintha már beletörődtek volna a sorsukba a munkások, dolgozók, ezért a tőkések és szövetségeseik a politikusok már kényük-kedvük szerint packázhatnak velük.

A rettegés uralkodik a munkahelyeken. Aki nem nyal, vagy nem jól csinálja, akkor annak annyi? Ez aztán generálja a félelmet és a rettegést.

Mondjuk azt sem tudom, hogy a társadalmunknak hány százaléka a munkás és dolgozó ember, de, hogy politikai képviseletük nincs a parlamentben az tuti. Csak ezek a hasanagy tóbiások dölyfösködnek a parlamentben és törvényeikkel kiszolgálják a tőkésosztályt. Hogy jutottunk idáig?

Vagy az van, hogy elégedettek a munkások és dolgozók a helyzetükkel és akkor meg minek ugrálni? Akik elégedetlenek, vagy félnek, ők sokkal kevesebben vannak, mint azok, akik elégedettek minden szempontból ezzel a fennálló rendszerrel?

Valahogy a munkások és dolgozók alig hallatják a hangjukat az országban. A pedagógusok egy része legalább kiáll magáért és akár még tüntetni, aláírást gyűjteni, stb is hajlandó.

Pedig a munkások és dolgozók kezében igen nagy hatalom öszpontosul. Gondoljunk pl az olaszországi szemétszállítók sztrájkjára.

Mivé alakult át a munkások és dolgozók osztálya, hogy ennyire nem látszanak a társadalmunkban?

(Lehet, hogy a politikai kategóriába kellett volna feltenni ezt a kérdésemet, de a félelem, a szorongás és az ilyen jellegű mentális problémák azok az emberi psziché állapotával vannak összefüggésben.)

2023. dec. 5. 16:55
 1/3 anonim válasza:
Gyurcsány Ferenc megfélemlítette őket
2023. dec. 5. 17:04
 2/3 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Mivel a magam ura vagyok, ezt én nem érzékelem.

Hogy egyes pedagógusok pampognak, nekem úgy tűnik, hogy azok elvakult balliberális trollok, 444-szeres agymosás szerencsétlen áldozatai.

Tehát ebből sem sült ki semmi jó.

Azt is tudni lehet, hogy más alkalmazottak között is akadnak trollok.

Te itt sajnáltatni akarsz valakiket, akik lehetnek trollok is, nem tudhatjuk.

Voltam katona egyébként, a troll fogalma akkor még nem létezett, de szerintem egy munkahelyen is katonás rendnek kell lenni.

Aki nem bírja ezt elviselni, el kell menni vállalkozónak!

2023. dec. 5. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:
A tőkésosztály nélkül nem lenne munkájuk, nulláról nem tudnák felépíteni, hogy boldogulni tudjanak.
2023. dec. 5. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!