Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire veszélyes altatót...

Mennyire veszélyes altatót szedni?

Figyelt kérdés

Sok éve küzdök álmatlansággal, most egy pszichiáter felírt altatót. Azt mondta szedhetem minden este. Mik a tapasztalatok?

36F

2023. dec. 1. 12:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
36 évesen talán tisztában lenne azzal ha ilyen körülmények miatt nem tudna aludni.
2023. dec. 1. 15:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Én csak pár alkalommal szedtem, de utána mindig kiütöttnek éreztem magam.
2023. dec. 1. 19:06
 13/20 A kérdező kommentje:

8as: A pszichoterápiákon a pánik tuneteimrol beszéltünk főleg. Sajnos változást egyik terápia sem hozott. (Bár nem tudom nélkülük mi lett volna).

A kutyámmal élek. Sokat vagyok itthon. Heti 3szor sportolok. A munkám nagyon unalmas, szeretnek váltani és féléve aktivan keresek állást de sikertelenül.

2023. dec. 2. 09:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Milyen szakmában, hol keresel? Egy inspirálóbb munkahely biztos segítene. De emberi kapcsolatok is kellenek, aktív hobbi, ahol közösségben vagy, akár kutyás vagy kutya nélküli önkéntesség, tanulás. Magányos vagy. Párt is kéne keresni. A pszichológusod nem volt jó, nem a tünetekről kéne beszélni, hanem a kiútról. De másik pszichológus még jó lehet.
2023. dec. 2. 10:38
 15/20 A kérdező kommentje:

Most a kereskedelemben keresgélek... akár mint sales-es nagyobb cégnél, de jelentkeztem eladónak is kisebb boltokhoz.

Hobbim: netes kereskedés, nagyon lefoglalt az elmúlt pár évben de már meguntam.

Pákeresés: ez a legnagyobb problémám. Próbálkozom társkereső oldalakon de nem jött össze eddig. Szórakozóhelyekre nem járok egy ideje, csak ismerőssel vagy baráttal szoktunk beülni inni/enni.

Járok új pszichológushoz most..

2023. dec. 2. 10:54
 16/20 anonim ***** válasza:

A megkeresett munkahelyek nem is válaszolnak, vagy állásinterjúkon voltál?

Hátha az új pszichológus beindít valamit. De ha néhány alkalom után nem, akkor keress másikat. Kimozdulós hobbit keress, túra, klub.

2023. dec. 2. 11:11
 17/20 A kérdező kommentje:

16os: Volt 2-3 interjú meg sokan irnak h mást választottak.

A pszichologushoz megyek még egyszer kétszer biztos es meglátom mennyire hatásos.

Hobbi: nem nagyon tudom mi lehetne :(

2023. dec. 2. 13:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát, mi érdekel? Mi érdekli a barátaidat? Segítené az elalvásodat, ha nem lennél ilyen ingerszegény környezetben. Mit dolgozol?
2023. dec. 2. 14:16
 19/20 A kérdező kommentje:
18as nagyon jól látod. Nincsenek nagyon barátaim akikkel összejárok. Kutyás ismerőseim vannak inkább.
2023. dec. 2. 21:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Velük is lehet barátkozni, csak kicsit intenzívebbé kell tenni a kapcsolatot. A kezdeti téma adott, aztán lehet bővíteni, és az arra alkalmasokat (minél több kutyással kell beszélőviszonyba kerülni) elhívni programra.
2023. dec. 2. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!