Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire veszélyes altatót...

Mennyire veszélyes altatót szedni?

Figyelt kérdés

Sok éve küzdök álmatlansággal, most egy pszichiáter felírt altatót. Azt mondta szedhetem minden este. Mik a tapasztalatok?

36F

2023. dec. 1. 12:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Nagymamám évekkel ezelőtt sokáig szedte a fia halála után. Azóta sem tud normálisan aludni.

Nem tudom mire kaptad, de ha lehet más módon próbálkozz. Én terhesen nem tudtam aludni, citromfű teát ittam lefekvés előtt.

2023. dec. 1. 12:19
 2/20 anonim ***** válasza:
Pszichoterápiát próbáltál már? Az álmatlanságnak oka van.
2023. dec. 1. 12:30
 3/20 anonim ***** válasza:
Nekem az alvás mennyiségem megvolt tőle órára nézve, de egyáltalán nem éreztem pihentetőnek.
2023. dec. 1. 12:31
 4/20 anonim ***** válasza:
27%
Nincs mindig oka az álmatlanságnak, kérdés melyik károsabb, az altató vagy a teljes kimerültség?
2023. dec. 1. 13:05
 5/20 anonim ***** válasza:
64%
Akinek használ a citromfű tea annak nincs is igazi alvászavara.
2023. dec. 1. 13:06
 6/20 A kérdező kommentje:

10 éve szenvedek ettől. Először kezdtem jógával, relaxációval, citromfűvel. Majd pszichoterápia. Majd munkahely váltások... Aztán szedtem anti-derpesszánst.

Jelenleg nem szedek semmit és nem járok terápiára, jól érezném magam ,de nem alszom.

2023. dec. 1. 13:13
 7/20 anonim ***** válasza:
Minden tiszteletem a tied, én 2 nap után halálomon vagyok. Milyen altatót írtak fel?
2023. dec. 1. 13:17
 8/20 anonim ***** válasza:

És hogy ért véget a pszichoterápia? Jutottatok valamire?

Kivel élsz? Milyen a napi ritmusod?

2023. dec. 1. 13:41
 9/20 anonim ***** válasza:
Annak mi köze a 10 éve nem alváshoz, hogy kivel él?
2023. dec. 1. 13:48
 10/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem mindegy az elalvás szempontjából, hogy egyedül él, vagy van mellette az ágy másik felén valaki, vagy mondjuk éppen a magatehetetlen nagyapját kell gondoznia.
2023. dec. 1. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!