Milyen jogon hozzák összefüggésbe a pánikbetegséget a megőrüléssel?
Figyelt kérdés
A pánikbetegség egyáltalán nem veszélyes,csak a félelem teszi ilyen szörnyűvé. A pánikroham nem megőrülés,hanem csak az idegrendszer játéka.2023. dec. 1. 03:08
2/11 A kérdező kommentje:
a kérdésre kell válaszolni! kérdésre kérdéssel tilos válaszolni!
2023. dec. 1. 04:41
3/11 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhőz. Erre addíg nem lehet válaszolni, amíg nincsen konkrét kérdés. A kérdésedre így csak annyit lehet válaszolni, hogy állítasz valamit és egy kérdőjelet tettél a végére.
5/11 anonim válasza:
Kérdező: én azt tudom válaszolni erre a kérdésre, hogy aki ilyet tesz, annak agyára ment a "zanzásított pszichológiai ismeretek" olvasása, manapság sokmindenki képzeli magát pszichológusnak, 1-2 mondat (vagy személyes konfliktus) alapján rögtön "a legdivatosabb" "komoly pszichológiai diagnózist" adva a másiknak. Jelenleg ez a "narcisztikus", "pszichopata", stb. Az ilyenek mindenre tudják a megoldást és mindenre van "diagnózisuk".
Na az ilyen felületes emberekről képzelhető el hasonló, vagy azokról, akik rendkívül nagy ismerethiánnnyal rendelkeznek.
6/11 anonim válasza:
És ki tiltja, hogy tilos kérdésre kérdéssel válaszolni?
7/11 anonim válasza:
2, nem a pánikbetegséged miatt mondják...
8/11 anonim válasza:
Szólás szabadsága, vélemény nyilvánításhoz való jog. Ilyesmi.
9/11 anonim válasza:
Kik? Amugy gyogyszer szedese elott, amig elszenvedtem, nem gondoltam megorulesre, legfeljebb auto ele ugrasra, mert elviselhetetlen volt fizikailag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!