Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem múlik el a depresszi...

Miért nem múlik el a depresszióm az antidepresszánstól?

Figyelt kérdés
Közepes depressziós epizód diagnózist kaptam és bíztam benne, hogy a gyógyszer majd segít de úgy tűnik mégsem. Már több hónapja szedem és még mindig értelmetlennek érzek mindent legtöbbször. Mindent unalmasnak érzek, nem találok örömet olyan dolgokban se amiket élveznem kellene pl. zene, filmek. Tényleg már úgy érzem menthetetlen vagyok és felvágnám az ereimet de még nem merem. Bűntudatom is van, hogy így elmegy mellettem az élet de egyszerűen nem tudok pozitív lenni, nem megy. Mindig eszembe jut, mennyi rossz történik a világban. Már 3 gyógyszert kipróbáltam. Van még értelme egyáltalán próbálkozni és pszichiáterhez menni? Tudom, hogy csak másik gyógyszert tud adni de egyszerűen nem tudom mit csináljak. Kell még valami remény, bármi, mert kezdek összeomlani ha így folytatódik tovább úgy érzem nem sokáig fogok élni.

2023. nov. 30. 19:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%
Az antidepresszánsnak ide kell, mire kifejti a hatását. Ez lehet akár több hónap is. Alkoholt, és drogot nem lehet rá szedni!
2023. dec. 2. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!