Miért nem múlik el a depresszióm az antidepresszánstól?
Én kiléptem belőle. Többet ártott, mint használt.
Elkezdtem a saját magam kitalálta munkaterápiát, mozgást,
sokat jártam társaságba, sokat beszélgettem, rendszert alakítottam ki az életemben. Két év alatt elmúlt teljesen.
Voltak átmeneti időszakok, de akkor mindig megbeszéltem magammal,
hogy negatív gondolatokat eltakarítani, csak világos színeket magam köré,
sok napfényt, minden rossz gondolatot, témát, negatív kisugárzást árasztó embereket kerülni.
Nekem csak rosszabb lett a gyógyszerektől, pedig kb. az összes itthon elérhető antidepresszánst kipróbáltuk.
Leálltam velük, és gyógyszerek nélkül sokkal többet tudtam sportolni, nagyobb kedvem lett kimozdulni, elkezdtem túrákra járni. Kedvem lett mindenféle új hobbihoz, egy csomó helyre mentem. Új barátokat szereztem, ami ráébresztett, hogy a jelenlegi barátaim mennyire nem is a barátaim. Velük megszakítottam a kapcsolatot, és csak olyanokkal barátkoztam, akik lelkileg jó hatással voltak rám. Másfél év alatt teljesen jól lettem, és a depresszióm 5 éve nem jött vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!