Hogyan lehetne ezellen tenni?
Kérdező neked meg azt üzenem: Önbizalom, önszeretet, motivációs videók nézése!
És jól jegyezd meg: Bármilyen jó ember vagy, valakinek a sztorijában úgyis te leszel a hülye :D
Ez már csak ilyen. Aki meg lebasz azért mert elbénázol valamit az szintén problémákkal küzd. Sajnáld inkább, nézd le. Mindenki magából indul ki. Ha mások szerint te hülye vagy, ők se jobbak, csak fogást találtak rajtad valamin amit te is elrontottál mert hát nyilván senki se tökéletes.
Velem a párkapcsolatban csinálták ezt egyszer. Okosabb, talpraesettebb voltam mint ő, de amint rossz hetem volt, vagy béna voltam valamiben minden egyes szirszarra megkaptam hogy elfelejtem, hülye vagyok, béna vagyok, nemigaz, hogy nem tudok tájékozódni (holott ő se tudja hol vagyunk). De hogy ő egész élete minden napján balfék volt... azt már nem veszi észre, csak örül, hogy végre ő is mondhatja valakinek, mert egyébként mindenhol őt hurrogták le XD
Az van, kérdező,hogy az emberi agy a túlélésre van berendezkedve. Tehát megjegyez, elraktároz minden balul elsült cselekedetet, vagy történést, hogy az többé ne forduljon elő. Ezzel szemben a sikerekkel nem terheli a memóriát, hiszen ami a várt eredményt hozta, annak a túlélés szempontjából nincs jelentősége. Ennek aztán az a következménye, hogy az ember egy idő után egy csődtömegnek érzi magát, hiszen az emlékezetében csak a fiaskók, a pofára esések, a balfäszságok sorakoznak.
A legjobb ellenszer, ha tudatosan konstatálod a sikeres műveleteket. A legkisebbet is! Le tudtál lépni a busz lépcsőjén, beértél az iskolába, le tudtad nyelni a tízórait, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!