Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az abúzus, ha apa játek...

Az abúzus, ha apa játek csiklandozás közben intim részekhez is nyúl a lányhoz?

Figyelt kérdés

Lány határozott ellenkezése ellenére? Most 43 évesen ugranak be ezek a képek. Rossz erzesek már régóta vannak es undor a sextől is?

Vagy csak kitalált kényszerképzetek lehetnek ezek?

2023. nov. 30. 10:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak nem véleletlenül csúszik meg a keze, amikor csiklandozza az intim részeit, akkor az nyílván abúzus. A mellkasát, mellét mondjuk egy kisgyereknek még nyílván akár meg is lehet csikizni, de azért egy 12 - 14 évesnek már azt sem kéne szerintem.
2023. nov. 30. 11:27
 12/29 anonim ***** válasza:
66%
Attol fugg hogy direkt vsgy veletlen
2023. nov. 30. 11:36
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, de egy felnőtt ffi hogy csiklandoz meg egy kamasz lányt VÉLETLENÜL az intim területein.
2023. nov. 30. 11:45
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek 13-assal és folytatom:

És hogyan lehet véletlenül nem abbahagyni a lány határozott kérésére sem?

Kérdező, ki kell mondani: apukád szexuálisan molesztált téged kiskamasz korodban.

2023. nov. 30. 12:00
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Reméljük apu már nem az életed része.
2023. nov. 30. 12:18
 16/29 A kérdező kommentje:
Már eltelt több évtized. A bántásai miatt nincs vele kapcsolatom, csak köszönünk. Elcseszett gyerekkor, 40+osan előjövő emlekek. Elszúrt fiatal felnőtt kor ...de nem tudtam miért.
2023. nov. 30. 12:32
 17/29 anonim ***** válasza:
76%

Biztos, hogy többről van szó, bántó vagy mérgező szülő, egyetlen ilyen eset azért nem tesz tönkre egy életet.

De legalább kiléptél ebből.

Több embert ismerek, aki még felnőttként is elviseli a szülői hülyeséget.

2023. nov. 30. 13:52
 18/29 A kérdező kommentje:
Sajnos sok minden más is volt ami most omlasztott össze. De erről úgymond "nem tudtam"
2023. nov. 30. 14:05
 19/29 anonim ***** válasza:
Ha évtizedek óta nincs kapcsolat, hogy jutott ez mind, most eszedbe?
2023. nov. 30. 14:16
 20/29 A kérdező kommentje:

Együtt lakik anyuval. Mi járunk hozzajuk, találkozunk. De nem beszélünk.

Nekek lett idén egy osszeomlásom. Nem tudtam mitől. Szakembert kerestem fel, kiderült kőkemény gyerekkori trauma. Mindent még neki sem tudtam elmondani azért.

Közben olvasok egy könyvet, amit ő adott. Es ott ahogy olvastam ugrottak be képek. Érzések eddig is voltak, csak nem tudtam mire vélni. Mindig azt hittem en vagyok a balf".z.

Apámat viszont életem során többször latom magam előtt meztelen. Ezt se tudom hova tenni. Nincs köré emlek basszus.

Van itt baj az agyamba tudom. De nem akarok senkit sem vádolni semmivel, ezert sem merek erről a pszichológussal beszelni.

2023. nov. 30. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!