Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha vkinek apakomplexusa van,...

Ha vkinek apakomplexusa van, idősebb férfiakba szerelemes őrülten, akkor mit tehetne?

Figyelt kérdés

Tinédzser korom óta, kb 12 éves koromtól az idősebbek, 50 körüliek vonzanak, elmondhatatlanul. (Tudom, hogy apakomplexus, nem vagyok, voltam jóban apámmal soha.) Én egyszerűen imádom ezeket a férfiakat, kifejezni sem tudom, hogy mennyi oda vagyok értük, a kisugárzásukért, a kezeikért, a mélyen árkolt, karakteres arcvonásaikért...Nem részletezném..

Azonban rengeteg csalódás, fájdalom ér, mert ez sokszor-általában-rajongásként marad csak meg, ami szörnyen fáj és pokoli az önbizalmamnak (hogy soha nem volt még párkapcsolatom, - mert nem kellek családos apukáknak, sokszor észre sem veszik, hogy lenne esélyük-).

Rossz érzés, hogy az összes barátnőmnek alakul vagy van rendes, normális kapcsolata, én meg örök magányos szerelmes vagyok, mert sosem kaphatom meg akit szeretek, sosem elérhetőt, hozzám illőt akarok...

És tudom, ha csak nyitnék a velem egykorúak felé, meg velük keresném a közösséget, akkor nekem is alakulhatna..Csak hogy engem hidegen hagynak a fiatalok, nem vonzanak, nem érdekelnek, nem indítanak be...

Én az idősebbeket akarom és ragaszkodom is hozzájuk. Remélem, értitek az ellentétet. Mit tehetnék hogy a szerelmi életem valami normális mederbe terelődjön????

20L

2023. nov. 26. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem pszichológus helyett inkább éld ki ezen vágyadat! Vagy életed végéig tele leszel feszültséggel.
okt. 10. 14:07
 12/14 A kérdező kommentje:
11es, hát.. igazából kiélném én, csak eddig nem jött össze sosem azzal, akit kinéztem..:(((( (volt/van már öreg pasas, aki hajtott/hajt rám, de számomra meg ő pont nem vonzó, elég rossz élmény lenne vele)
okt. 10. 20:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Persze, jogilag felnott ember mindketto, csak amikor tole kapod a jegyedet, es utólag valakinek a fulebe jut hogy teged akkor fugazott a tanarbacsi, akkor az akinek rosszabb jegye lett, vagy csak siman azt gondolja te ezert teljesitettel jobban, emellett kelloen rosszindulatu is, kb 3 perc alatt ir egy emailt az illetekeseknek es nem fognak tudni nem foglalkozni vele. Ha neked jo hogy folyton olyan embereket talalsz, akik helyett kereshetnel safe, szabad, biztonsagos opciókat is, akkor ez nem is az apakomplexusrol meg az idosebb férfiakrol szol hanem arrol hogy ezeket a lehetetlen, platoi, risky szituaciokat elvezed, ezert vonzodsz ehhez a korosztályhoz mert tarsadalmilag az eliteltsege is magas, meg tok mas eletszakaszban vannak ezek az emberek mint te (mi) tehat a hazassag, magasabb pozicio evidens.

Csak vicces hogy a kerdesed errol szol hogy keseregsz hogy neked nincs normális kapcsolatod, es mindig csalodsz, majd huszadik alkalommal is visszatersz a kérdéshez ugy, hogy csalados apukakat, meg oktatokat, tanarokat talalsz be ezzel a vagyaddal.

En is ebben a helyzetben vagyok, es akkor dontottem ugy hogy keresek tinderen, vagy barhol egy ferfit, mikor megtetszett egy oktato, de tisztaban voltam vele hogy eselytelen vele egy normalis kapcsolat, raadasul meg tanit is... Aztan nem rinyalok gyakori kerdeseken, mert nem vagom sajat magam alatt már a fát.

okt. 12. 00:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Es hozzateszem talaltam is pasikat, akar kapcsolatra, akar szexre is van eleg idosebb ferfi aki vonzo lehet, tinderen, autentikusabban inkabb turazos csoportbokban pl...

Ha jo a kommunikacios keszseged egy ket pillanaton belul egy randin talalod magadat, vagy talalkozol valakivel.

okt. 12. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!