Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen étrend kiegészítőket...

Milyen étrend kiegészítőket érdemes szedni téli depresszióra ami be is válik?

Figyelt kérdés
Alapból depressziós vagyok de nyáron legalább néha jókedvem is van, viszont ahogy bejön a tél a halálomon vagyok és egy jó pillanatom sincs. Talán D vitamin jó? Vagy van más is?

2023. nov. 23. 08:44
 1/2 anonim ***** válasza:
A D vitamin az alap+jó multivitamin. A bananban van triptofan nézz utána. Eroltesd a mozgást mert akkor jobban felélénkülsz. Igazi étcsokoládét is szokták mondani hogy jó. És probiotikumok segíthetnek szinten. De én még vasat és magnéziumot is szedek és változatosan kell étkezni.
2023. nov. 23. 22:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!Orvosnàl voltàl vele?ha nem akkor teljesen mindegy, hogy milyen vitaminokat szedsz mert az nem fog segíteni.Viszont a több mozgás és mondjuk valamilyen fajta diéta ami nem borítja fel az életed azt tudom javasolni.Én màr kb 10 éve vagyok depressziós szedek is rà gyógyszert amit csak pszichológus írhat fel de azt észre vettem magamon, hogy a több mozgás segít.
2023. nov. 24. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!