Halálfelelmem van időnként mitől?
Figyelt kérdés
Tehát gyakran attól félek hogy elalszom és másnap nem kelek fel.anyukamnak is szoktam néha mondani hogy nem akarok meghalni.multkor nagyon volt ez a félelem és felment a pulzusom meg gyorsan dobogott a szívem panikoltam.2023. nov. 17. 14:49
11/11 anonim válasza:
szia
en is szoktam ilyen szituacioban lenni. ilyenkor sirni tudnek. de ra kell jojjek hogy ez lesz a veg es nem tudok vele mit kezdeni. nem szabad elhalogatni a dolgokat, menj el ide meg oda, ismerkedj meg ezzel meg azzal, ki kell elvezni az eletet addig amig lehet. engem ezt tud kordaban tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!