Halálfelelmem van időnként mitől?
Figyelt kérdés
Tehát gyakran attól félek hogy elalszom és másnap nem kelek fel.anyukamnak is szoktam néha mondani hogy nem akarok meghalni.multkor nagyon volt ez a félelem és felment a pulzusom meg gyorsan dobogott a szívem panikoltam.2023. nov. 17. 14:49
1/11 anonim válasza:
Vsz. mostanában realizálódik benned, hogy egyszer vége lesz.
Nyugi, idővel csillapodni fog az érzés, ha mentálisan ép vagy.
2/11 A kérdező kommentje:
Egyszer de nem most hanem 20 vagy 30 év múlva amúgy már kicsit enyhült.
2023. nov. 17. 15:19
3/11 anonim válasza:
Nuygodj meg ezek nem normálisak, volt valaha pánikrohamod, vagy akár most ennek kapcsán éltél át pánikszerű tüneteket? Gondolok itt erős szívdobogás (ugye azt leírtad) légszomj, hirtelen összeszűkült látótér, a végtagok bizsergése, erősen fellépő szédülés, stb. Mert ha igen, érdemes lenne konzultálnod pszichiáter szakemberrel.
5/11 anonim válasza:
Egyszer, persze. De ez most tudatosul benned.
6/11 anonim válasza:
Ha reálisan 20-30 év múlva várja a végét, nem lehet gyerek.
7/11 A kérdező kommentje:
32 éves vagyok
2023. nov. 17. 15:28
8/11 anonim válasza:
A pániktól és a félelemtől is doboghat rendesen!
Ez egy ördögi kör, pánikolsz, dobog a szíved, pánikolsz, dobog a szíved...
Igyál több vizet, az oldja a stresszt, nyugtat, lejjebb viszi a pulzust.
9/11 Senior Séf válasza:
32 éves vagy? Nyugi. 20-at nyugodtan letagadhatsz.
10/11 anonim válasza:
Legjobb halál amúgy.
Miért félsz a haláltól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!