Inszomniára Scippa 5mg mennyire lehet megoldás?
Figyelt kérdés
2023. nov. 16. 13:37
2/4 anonim válasza:
A scippa antidepresszáns, nem pedig nyugtató. Az ilyen gyógyszer mellé még adni szoktak nyugtatót is általában. Önmagában nem hiszem hogy segít, bár nem tudjuk az okát az inszomniának. Nem vagyunk orvosok, így felelősségteljesen nem válaszolhatunk. Az orvost kérdezd erről.
3/4 anonim válasza:
Van más antidepresszáns ami segíti az alvást.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor nekem miért ezt a szart írta fel az orvos?? Este elnyom valahogy egyszercsak bealszom de egyáltalán nem pihentető az alvásom és hajnal 2-3 között megébredek de ugyanúgy álmatlan vagyok mint mielött ezt szedtem és nem bírok visszaaludni másnap teljes zombi agyhalott üzemmód egésznap...
2023. nov. 17. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!