Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetek, ha éjszaka...

Mit tehetek, ha éjszaka alvásból felébredve agressszív viselkedést tanúsítok?

Figyelt kérdés
Éjszaka, ha felébresztenek akkor agresszívvá válok, de másnap nem emlékszem rá. Ez ellen szeretnék tenni, nem szeretnék bántani senkit főleg a szeretteimet.

2023. nov. 16. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
2023. nov. 16. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Miben nyilvánul meg az, hogy agresszív vagy?

Most mondok valamit, ami kissé költséges, de persze az olcsóbb verzió is jó, nem kell 150 ezer hozzá.

Szerezz be boxzsákot és box kesztyűt. A sporttal amúgy is ki lehet fejezni egészséges módon az agressziót, de tapasztalatom alapján nekem a box a leghatékonyabb. De ha tudsz más sportot, ami használ harag ellen az is jó, nekem még a tánc szokott segíteni.

2023. nov. 16. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Te nem a feleségem vagy?
2023. nov. 16. 12:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Írd le részletesen, hogy ez mit takar, mert nagyon nem mindegy.
2023. nov. 16. 12:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Általában nyugodt, higgadt természet vagyok. Káromkodni sem szoktam, próbálok mindenkivel jóban lenni. Éjszaka valamiért felébresztenek, akkor ilyen agresszív beszólásaim vannak, fenyegetőzöm, csúnyán beszélek. Másnap nem emlékszem, ilyenkor nem kelek fel, nem megyek sehova, nem eszek csak beszólogatok, agresszív vagyok.
2023. nov. 16. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Asszony ugyanez. Volt hogy felébresztettem azt hozzam vágta a telefont, másnap természetesen nem emlékezett. Általában simán “csak” agresszív és durván beszél, de erre se emlékszik. Volt már hogy felvettem telefonra és megmutattam neki. Ha pl altatom a kicsit és mondja hogy ha elaludt a pici és vissza jövök a szobába keltsem fel és sexelunk inkább már hagyom a fenébe mert 10/10 elküld a 3,14csába.
2023. nov. 16. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!